Hvem kledde den best?

Kjendisene legger ofte sin elsk på samme plagg og med sin personlige vri er det da om å gjøre å kle kjolen best.

Rikke Monsen
Publisert:

Stem nederst i saken!

Blake Lively hadde på seg en drøm av en kjole i blåtoner på settet til «Gossip Girl» like før jul. En sann Upper East Side-jente, Donald Trumps datter Ivanka Trump, dukket opp i den samme Caroline Herrera-kjolen på en veldedighetsgalla i New York, hvor hun valgte knallrøde negler som kontrast til kjolen. Forretningskvinnen Ivanka valgte å ha sin sedvanlige slette hårfrisyre til mørke øyne og ellers en nøytral sminke. Lively hadde kombinert den blå herligheten med mørke negler og løse krøller.

Elsker du «Gossip Girl»?La deg inspirere av tv-seriens trender!

Den trygge kjolen

«Den lille sorte» er denne gangen signert Stella McCartney og består av et parti med transparente blonder ved midjen og skuldrene. Rihanna har latt det røde håret og den grønne øyeskyggen stjele hovedfokus da hun tok på seg sin «lille sorte» til fest i New York. Hun valgte et par klassiske Louboutins til sin look, som blander klassisk sort med sterke fargeinnslag. Jennifer Garner lar håret henge naturlig og har tonet ned looken med samme sorte kjole. Hun lar stylingen være minimalistisk, sorte stiletter, gullarmbånd og en jordfarget veske.

Velger du også «den lille sorte»?Slik styler du den!

Varm og lekker capé

Tidligere denne måneden kom nyheten om at vakre Kate Hudson venter barn. Med voksende babymage vil hun nok dra nytte av Louis Vuitton-capén som hun blant annet har brukt på en filmpremiere i New York. Lily Allen har også gått til innkjøp av samme capé og på Topshop-visning kombinerte hun den med en rød Chanel-veske. Resten av tilbehøret lot hun være sort, i likhet med Hudson, men i fare for å matche vesken valgte Allen bleke lepper der Hudson gikk for røde.

Hvem er det «alle» ønsker håret til?Les mer her!

Relevante artikler videre:

Glamorøse vipper i helgen?Sjekk guiden for perfekte vipper.

Vakre lokker som Blake Lively!Slik krøller du håret.

Stjel stjernenes best skjønnhetstips!Les mer her.

Publisert:

Finn mer innhold om: