Mote

Whitney Port designer igjen for norske jenter

R

Jennifer Bråthen
Publisert:

eality-stjernen Whitney Port har bestemt seg for å fortsette å kle opp norske jenter. Dette blir stilikonets andre gjestekolleksjon for den norske butikk-kjeden.

Det er markedsdirektør Martin Lien som i dag bekrefter at Whitney Port, som vi kjenner fra MTV-serien «The City», nok engang skal designe en kolleksjon for motekjeden. Port har gode erfaringer fra motebransjen, og i serien «The City» fikk vi se henne flytte til New York for å jobbe for den kjente designeren Diane Von Fürstenberg, samt jobbe med sitt eget merke Whitney Eve.

LES OGSÅ: Her er minMote-redaksjonens ønskelister for våren

– Jeg er så glad og takknemlig for at jeg har fått muligheten til å designe en ny kolleksjon. Jeg elsker å jobbe med BIK BOK og jeg er nok enda mer fornøyd med denne kolleksjonen enn den forrige. Kolleksjonen er en kombinasjon av feminine plagg og rocka accessoarer. Man kan vel si at den gjenspeiler min egen stil, sier Whitney Port om kolleksjonen i pressemelding.

BIK BOK, som forøvrig ble kåret til årets beste motebutikk i regi av Costume Awards, vil foreløpig ikke avsløre hva vi får se i kolleksjonen, men Ports forrige kolleksjon var også tydelig inspirert av den langebente jentas personlig stil. I kolleksjonen var blant annet bluser, strikkede gensere, statementsko og rocka jeans.

Ports nye kolleksjon for BIK BOK slippes for salg i butikk mai 2012.

LES OGSÅ: Whitney Port lager lavpriskolleksjon

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Klær
  2. Whitney Port
  3. Bik Bok

Relaterte artikler

NYHETER

Kjendisdesigner Whitney Port oppgitt over «size 0»-hysteriet

NYHETER

Whitney Ports Bik Bok-kolleksjon hylles og slaktes av motebransjen - hva synes du?

BRUD

Whitney Port giftet seg i lårkort kjole

NYHETER

Norsk design i «Gossip Girl»

NYHETER

Svensk bloggdronning gjestedesigner for Bik Bok

NYHETER

One Direction samarbeider med norske OnePiece

NYHETER

Mary-Kate og Ashley Olsen blir Bik Bok-designere