Disko-dronningen

silje
Publisert:

Skal dere på konsert på torsdag, er det bare å glede seg. I går var det forrykende god stemning på Valle Hovin, på tross av regn og lang tid med venting på disko-dronningen.

For jeg synes fortsatt man kan kalle Madonna disko-dronning, etter det tempoet hun holdt i går kveld. Første delen av showet var utrolig kult, jeg synes Madonna leverte varene med et forrykende sceneshow, selv om hun til tider mistet stemmen etter heseblesende dansing.

Showet startet med Candy Shop og etter hvert skjønte vi at mange av de originale sangene man hadde gledet seg til å høre, ble en remix på scenen. Spesielt Vogue, Holiday og Like A Prayer, skulle jeg gjerne likt å høre i originalversjon. Men det la ingen demper på stemningen blant publikum. Både unge og gamle fans (oss inkludert) sang og danset etter låtene, uansett.

Samtaleemnet i går, var selvfølgelig 50-åringens trente kropp og sceneantrekk. Vi stod ganske nærme og jeg tror ikke at jeg så et gram med fett på kroppen til Madonna. Jeg synes tvert imot hun så mer trent ut enn alle danserne sine, som for øvrig også gjorde en utrolig bra jobb på scenen. Sceneantrekkene var som forventet, jeg må si at hun har gjort mer spektakulære valg på tidligere konserter.

Jeg hadde uansett en super kveld med hyggelige venninner på konsert. For en ting er sikkert: Dama kan underholde, selv i en alder av 50. Gled dere!

Antrekk casual: Skinnjakke fra Voice of Europe, t-skjorte fra H&M (herreavdeling), solbriller fra Gina Tricot, jeans fra Current Elliott, veske fra loppis.

Tips: Ikke ta på deg noe du er redd for, legg igjen verdisakene hjemme og gå for komfortable klær. Ha antiseptisk og en sammenleggbar regnjakke i vesken.

Publisert:

Finn mer innhold om: