Vill jubel for catwalk-fall i New York

silje
Publisert:

NEW YORK (minMote): Skyhøye platåhæler gjorde catwalken til en utfordring for modellene på visningen til Zac Posen. En av modellene gikk ned for full telling, men reiste seg til vill jubel fra publikum.

Se fallet her!

Modellene under New York Fashion Week klarer som regel å holde seg på beina med skyhøye hæler, men under visningen av vår- og sommerkolleksjonen til Z Spoke by Zac Posen, var det flere modeller som hadde vanskeligheter med å holde balansen på catwalken. 18 år gamle Ataui Deng var en av modellene som fikk problemer med de tårnhøye hælene.

Flere modeller har hatt problemer med balansen.Se hvem som falt på verdens lengste catwalk!

Stor applaus fra publikum

Stemningen blant publikum var høy, folk lo og smilte og det var tydelig at de lot seg forføre av den lekne designen på catwalken. Så da Deng falt ned på catwalken, brøt det ut vill jubel og høylydt applaus. Vanligvis går det et gisp gjennom salen når en modell faller, men den gode stemningen ble ikke ødelagt da Deng gikk overende. Modellen selv tok det hele sporty og reiste seg kjapt på beina. På vei tilbake på catwalken mistet Deng balansen for andre gang, men hentet seg fort inn og fullførte visningen uten et nytt fall.

Også norske modeller har falt på catwalken.Se fallet på OFW her!

Ikke første gang

Det er ikke første gangen en modell faller på catwalken. Agyness Deyn var en annen modell som fikk problemer med skoene på en veldedighetsvisning under London Fashion Week i februar. Deyn er en av de mest populære britiske modellene, og er godt vant med høye hæler. Men hun klarte ikke å holde seg på beina, og falt hele to ganger i løpet av den korte catwalken. Også Deyn tok det hele med et smil og neiet til et begeistret publikum.

Å falle på catwalken kan være en modells verste mareritt, spesielt når bilder av fallet går verden rundt. Videoer av modeller som faller har etter hvert blitt et populært youtube-fenomen, og har også blitt brukt i diverse reklamefilmer. Men samtidig er designeren garantert pressens oppmerksomhet hver gang en modell går overende, og det kan for enkelte være en mager trøst.

Se videoen av Agyness Deyn som faller!Dobbelflause på catwalken

Relevante saker videre:

Zac Posen viste leken og feminin design. Se hele visningen her!

minMote møtte Victoria`s Secret-modellene i New York. Se hele innslaget!

Naomi Campbell slo seg løs. Se dansen hennes her!

Slik forbereder de seg til motevisningene. Se de norske modellene her!

Publisert: