Slik bruker du lårhøye støvletter

Lårhøye støvletter er høstens mest dristige skotrend. De høye støvlettene kan være vanskelige å kombinere, så bli inspirert av stjernene som digger trenden.

Mari Glans
Publisert:

Det er vanskelig å glemme de lårhøye støvlettene i lakk som Julia Roberts brukte i filmen «Pretty Woman» fra 1990. Denne høsten er de lårhøye støvlettene supertrendy og kommer i alle varianter, både semskede, med høye hæler, lave hæler, med snøring, stramme og vide varianter.

Velg din favoritt, og la deg inpirere av hvordan stjernene bruker de trendy støvlettene.

Skal du kjøpe nye sko?Vi har funnet høstens kuleste varianter

Unngå lakk og blankt skinn

De lårhøye støvlettene er kule om de brukes riktig, men kan dessverre raskt gjøre at man ser litt «billig» ut. Det finnes noen enkle kjøreregler for hvordan du bruker støvlettene riktig.

Støvlettene er veldig sexy, så her handler det om å tilpasse antrekket slik at helhetsinntrykket ikke blir for mye av det gode. Når du skal velge støvletter, er det viktig å tenke på materialet. Hold deg til matt eller semsket skinn, de er enklere å kombinere og ser mer sofistiskerte ut enn variantene i blankt skinn eller lakk.

Tenk på hvordan du vil bruke støvlettene, om det er mest til hverdags bør du satse på lav hæl eller en kraftigere hæl enn du ville ha valgt til kvelden. Høye stilletthæler til de lårhøye bootsene passer bedre til kveldsbruk. Hold deg til nøytrale farger som sort, brunt eller grått.

Bruk gjerne litt ekstra penger på støvlettene, og invester i et par som er i ekte skinn. Når skoene dekker nesten hele beina, er det vanskelig å slippe unna med varianter som ser billige ut. God kvalitet vil se mer elegant ut enn billigvarianter i syntetisk skinn.

Lær mer i minMotes høstserie!Sats på de kule detaljene

Hold resten av antrekket enkelt

De lårhøye støvlettene er et statement-plagg, så la skoene være hovedfokuset når du setter sammen antrekket. Om du bruker støvlettene med kjoler eller skjørt, unngå de trangeste variantene. Bruk løse tunikaer eller volumiøse kjoler, som du heller kan bruke med et belte i livet for å få mer fasong, slik som Kim Kardashian på bildet over. Om du likevel vil bruke støvlettene med en trangere kjole, vil kjoler med lange ermer være det beste alternativet.

Støvlettene er også kule med trange jeans eller leggings. Kombiner resten av antrekket med enkle plagg som lange strikkegensere, blazer eller en cardigan. Husk å holde antrekket enkelt, og la de høye støvlettene tale for seg.

Relevante artikler videre:

Glidelåsdetaljer er hot i høst!Slik bruker du denne trenden

Kjendisene digger herreskoene.Her er deres favoritter

På tide med en ny høstjakke?Her er ti kule varianter!

Publisert:

Finn mer innhold om: