Høstens fineste vesker

Høstens vesketrender kommer i mange varianter og fasonger. Fra store shoppingvesker i klassiske farger til små konvoluttvesker i spennende mønster, her er det noe for enhver smak og lommebok.

Store vesker

Er nesten alltid i motebildet. I høst skal det gjerne være i svart, brunt eller beige skinn. Skal du bare kjøpe deg en stor veske i høst, lønner det seg å satse på en klassisk modell i god kvalitet. Modeller fra Marc by Marc Jacobs, Miu Miu og Mulberry er blant annet sikre investeringer. Ønsker du derimot en stor veske i et litt annet materiale, kan du velge en veske i lakk. Skuldervesken er også og i høst og en modell i brunt eller grått skinn er en sikker vinner.

Klassiske garderobeinvesteringer trenger ikke være dyrt. Få flere gode tips av Silje her!

Metallisk

De metalliske veskene holder stand utover høsten. Sats på en stor hverdagsmodell som lett går fra jobb til fest, eller ha en konvoluttvariant liggende i hverdagsvesken som du lett kan trekke frem ved neste festlige anledning.

Metalliske kjoler, skjørt og topper er også hot. Se kjendisenes favoritter her!

Semsket og velur

En annen stor trend i høst er semsket skinn, både på sko og vesker. Sats på en lekker hverdagsveske i en romslig variant som passer din stil. Brunt, beige, sort, lilla, rosa og rødt er lekre høstfarger. Velur er et annet materiale som passer fint til fest. Burgunder, lilla, sort og mørkerødt er vakre velurfarger.

Tweed

Både store og små vesker i tweed og quiltet er på trend i høst. Har du ikke råd til den originale Chanel-vesken, satser du på en veske i samme materiale, men med en litt annerledes design. Det lønner seg også å sjekke ut ebay og vintagebutikker for eldre modeller.

Bøttevesker

En av høstens største vesketrender er bøttevesken. Populær på 80-tallet, denne runde snørevesken gjør sitt inntog nok igjen. Du finner modeller hos billigkjedene, men vi synes denne trenden er best med de originale variantene som du finner i gode vintagebutikker, ebay eller fra det norske merket Mint.

Shoppe på ebay eller på nett? Sjekk våre netthandeltips og bli en supershopper på 1-2-3!

Dyreprint

Dyreprintet er tilbake og i høst satser vi både på leopard og sebrastriper. Det er ikke noe som liver opp en grå regnværsdag som en leopardmønstret hverdagsveske, her gjelder det bare å finne en fin modell. En oversized clutchveske i leopard eller sebra er en sikker vinner til den lille sorte på fest.

Budsjett eller luksus? Et leopardskjerf er en god høstinvestering.

Nagler og metaller

Nagler og spenner holder seg i motebildet utover høsten. En av sesongens mest ettertraktede vesker ble nettopp Coco Duffel fra Alexander Wang, med de karakteristiske naglene under selve vesken. Kjedebutikkene har kastet seg på denne trenden, så du finner sorte skinnvesker med nagler og metaller i de fleste prisklasser.

Silje liker også nagler. Sjekk hennes siste kjøp her!

Sterke farger

Sterk og neonrosa er en av høstens hotteste farger. Går du for en veske i denne fargen, får du garantert oppmerksomhet og redder ethvert kjedelig antrekk. Gul, sennepsfarget og rødt er andre spennende fargevalg for deg som allerede har de klassiske basisveskene.

Relevante artikler videre:

Sko deg i riktig fottøy i høst. Her er høstens tøffeste sko!

Ikke klar for høsten? Her er fem overgangsplagg som gjør høsten enklere.

De klassiske garderobefavorittene ruster aldri. Se våre favoritter her!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?