Kjendisene elsker 50-tallsstilen

Kjendisene har falt for den flotte 50-tallsstilen. Slik bruker du en av høstens mest elegante trender.

Dramaserien «Mad Men», med Christina Hendricks i hovedrollen, har stått for mye av inspirasjonen til en av høstens største trender med voluminøse kjoler, markerte liv og ladylike eleganse. Både 50- og 60-tallet er blant høstens trender. På catwalken var det Louis Vuitton og Prada som stod for de fineste kreasjonene og en mest gjennomførte 50-tallsstilen. Kjendisene var raskt på banen med sin tolkning av trenden og både Rachel Bilson, Kirstin Dunst og Jennifer Lopez, er blant kvinnene som gjerne viser frem formene i 50-tallsinspirerte kjoler.

Denne serien øker salget av bestemortruser.Les mer her!

Vis frem formene

Fellesnevneren for denne stilen er fokus og hyllest til de kvinnelige formene. 50-tallssilhuetten passer perfekt til deg som vil vise frem formene. Fulle skjørt, bustiertopper og markert midje gir en flott og vakker silhuett. Skjørtet eller kjolene skal ha mye volum og du kan gjerne bruke et underskjørt på fest. Stilen er romantisk, sexy, leken og vakker. Skjørtene skal gjerne gå ned til ankelen eller midt på leggen.

På jakt etter gode høstinvesteringer?Få flere tips her!

Slik får du stilen

Vær kresen med valg av stoffer. Gå gjerne på jakt i secondhand- eller vintagebutikker på jakt etter ekte vare. Korsettet i de originale kjolene gjør underverker for kvinnekroppen. Er du redd for at det blir for mye? Sats på et skjørt med mye volum, tilsett en enkel collegegenser, et par runde solbriller, et par pumps og en hestehale, og du har en oppdatert og frisk vri på stilen.

Hestehalen er tilbake i motebildet.Slik får du stilen!

Detaljene teller

Sats på enkle, men synlige detaljer. Spisse pumps, tynne belter i livet, hansker og en clutch, er sikkert tilbehør. Løst bølgete hår i sideskill eller en stram hestehale, gjør denne stilen gjennomført. Velger du en ensfarget kjole, så spriter du opp stilen med røde detaljer. Om du går for en kjole med mye blomstermønster, kan det være lurt å ta opp detaljene i en av fargene i kjolen, som for eksempel svart eller mørkeblått.

Relevante saker videre:

Mer inspirasjon? Her er flere hotte høsttrender!

På tide med en ny høstjakke? Her er sesongens hotteste jakke!

Denne kroppen vil kvinner ha. Les saken her!

Har du mørk hud?Få makeup-tips fra Rihanna!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?