Alternative antrekk til fest

Man trenger ikke å stille i kjole for å pynte seg til fest. Her er tre andre alternativer som fungerer like godt i festsesongen.

Mari Glans
Publisert:

De aller fleste kommer til å stille i kjole på førjulens fester, så å velge noe annet er en enkel måte å skille deg litt ut på.

Jumpsuit

En kul buksedress kan raskt gjøre deg til festens mest trendy. Velg ensfargede modeller med lange ben, og la detaljene stå for det lille ekstra. Høye hæler er et must, gjerne kombinert med en kult belte i livet, smykker og en clutchveske.

Jumpsuit har lenge vært en trendfavoritt!Bli hot med jumpsuit

Herreinspirert

Velg dressbukse og en klassisk skjorte for et herreinspirert og trendy antrekk. En tilhørende blazer til dressbuksen gjør antrekket mer helhetlig og stramt, og kan kombineres med en topp med kule detaljer for at stilen ikke skal bli for streng. Gjør antrekket kulere med røde lepper, en sløyfe i halsen og oppsiktsvekkende sko med høye hæler.

Et annet alternativ er å kommbinere den hvite skjorten med en haremsbukse i sort eller med paljetter for en ekstra partyeffekt.

Herresløyfen er en superkul detalj til fest. Nå er sløyfer på moten

Skjørt

Et skjørt er mye mer anvendelig enn en kjole, og kan brukes i mange forskjellige kombinasjoner. Velg selv om du vil bruke et klassisk sort skjørt, eller om du vil gå for en mer oppsiktsvekkende variant. Skjørtet kan kombineres i det uendelige. Bruk gjerne en kort jakke til julebordet, og bruk skjørtet med en kul topp til mindre formelle anledninger.

Bli trendy på budsjett!12 flotte kjøp under 500 kroner

Relevante artikler videre:

Sløyfer er kult på hodet også!Her er hårpynten som gjør deg fin

Les mer om høstens trender.Fem plagg som gjør deg høstklar

Flere gode tips om høstmoten? Sjekk ut minMotes nye høstserie!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her!

Publisert:

Finn mer innhold om: