Slik styler du én strikkegenser på fire forskjellige måter

TRENDY OG VARM: Med en varm og god strikkegenser i garderoben kan du variere med flere antrekk i vinter. Foto: Produsentene

Å kle seg trendy når kuldegradene melder seg kan være en utfordring. minMote viser hvordan du kan bruke den varme strikkegenseren på flere måter. 

Natalie Ngo
Publisert:

Bitende kulde på vinteren kan føre til begrensninger på moteinspirasjon, og stilen blir stadig nedprioritert. Det føles ofte enklere å ty til de mest praktiske og varmeste klærne i skapet for å slippe å fryse. En av de få tingene som varmer og samtidig kan brukes til forskjellige stiler er en fin strikkegenser.

Denne sesongen kommer strikkegenserne i både løse, høyhalsede, lange og korte varianter. Velger du i tillegg en som inneholder ull er du godt rustet for vinteren med varme på overkroppen.

minMote har tatt utgangspunkt i én flettet strikkegenser og stylet den på fire forskjellige måter, slik at du kan la deg inspirere.

Elegant

FEMININT: Hansker fra By Malene Birger, 539 kr. Armbånd fra Pieces hos Nelly.com, 79 kr. Sko fra Bianco, 1099 kr. Genser fra Vila, 499 kr. Veske fra Asos.com, 510 kr. Skjørt fra Mango, 299 kr. Foto: Produsentene

Både fine og grove strikkegensere passer perfekt til et tettsittende skjørt og gir en fin kontrast til det feminine og elegante. Ønsker du et litt røffere uttrykk kan du velge skjørt i grove materialer som skinn, dongeri eller vokset overflate.

Tips: Et par tøffe grå eller hvite skoletter med lav kant er et glimrende alternativ til skjørt når været ikke tillater pumps.

Casual

AVSLAPPET: Lue fra H&M, 49 kr. Veske fra Zara, 1159 kr. Jeans fra Frame Denim hos Net-A-Porter.com, 2645 kr. Genser fra Vila, 499 kr. Klokke fra Zara, 1199 kr. Sko fra Mango, 1099 kr. Foto: Produsentene

Jeans er både behagelig og enkelt å style til strikkegenseren. En av vinterens heteste trender er imidlertid å kjøre monokromt - særlig helhvitt inspirert av snøen i myke krem- eller gråtoner. Med et par lave og røffe boots har du et komfortabelt, men likevel kult hverdagsantrekk.

Tips: Synes du helhvitt eller svart og hvitt-kombinasjonen er kjedelig, kan du toppe antrekket med en varm og fargerik lue.

Feminint

PASTELL: Genser fra Vila, 499 kr. Sko fra Zara, 959 kr. Øredobber fra River Island Vintage hos Asos.com, 141 kr. Veske fra H&M, 199 kr. Shorts fra Zara, 399 kr. Strømpebukse fra H&M, 129 kr. Foto: Produsentene

Feminine pastellfarger er tilbake i motebildet og passer fint til å pynte opp vinterens mørke dager. Med kontrastmaterialer som skinn, lakk og strikk blir ikke antrekket for sukkersøtt. Shortsen trenger heller ikke å legges vekk bare fordi det er vinter - med en strømpebukse i ull under en tykkere shorts holder du både varmen og stilen.

Tips: Småsko er upraktisk ute når det er vått og kaldt, men har du et par stående på jobb som du kan skifte til, slipper du klamme føtter i tette vintersko på slutten av dagen.

Klassisk

RUTETE: Skjer fra FWSS hos FernerJacobsen.no, 899 kr. Veske fra Zara, 399 kr. Genser fra Vila, 499 kr. Sko fra H&M, 349 kr. Bukse fra Mango, 399 kr. Foto: Produsentene

Har du en klassisk jobbstil, kan du mykne opp dressbuksen med en grovstrikket genser. Antrekket trenger ikke å være kun sort, grått og hvitt av den grunn. En av sesongens største trender er ruter, og sammen med en pen strikkegenser er du klar for resten av vinteren.

Tips: Et stort ullskjerf varmer ikke bare rundt halsen, men kan også slenges over skuldrene hvis det er ekstra kaldt inne på kontoret.

Publisert:

Finn mer innhold om: