Moteukens heteste trend - slik viser du magen til våren

VISER HUD: Alexander Wang sendte modellene ned catwalken i pastellfargede plagg og oppkneppede overdeler. Foto: Getty Images/All Over Press
Natalie Ngo
Publisert:

Trenden med å vise magen fortsetter også neste vår - og denne gangen skal overdelene kneppes nesten helt opp.

Noen av verdens fremste designere har de siste dagene vist sine vårkolleksjoner under moteuken New York, og dermed satt tonen for neste sesong. En av de mest sexy visningene ble holdt av Alexander Wang, som blandet herreinspirerte skjorter med miniskjørt og søte platform-sko.

Hittil har den ene magetoppen etter den andre funnet veien på catwalken - allerede første dag viste BCBG Max Azria til en fullspekket sal at den mye omtalte magetoppen ikke forsvinner fra trendbildet neste vår.

Resten av uken har designere som Tibi, Jill Stuart og Helmut Lang fortsatt å servere den bare magen, mens 3.1 Phillip Lim viste en mer diskret variant med topper av gjennomsiktig stoff.

LES OGSÅ:Victoria Beckham imponerte i New York

VÅRENS MAGETOPPER: 3.1 Phillip Lim, BCBG Max Azria og Tibi var blant motehusene som viste den «vanlige» magetoppen under moteuken i New York. Foto: Getty Images/All Over Press

Designtalentet Alexander Wang hadde derimot gjort en ny vri på magetrenden. Den nye «magetoppen» kan beskrives slik: Oppkneppede skjorter, cardigans og jakker, der utringningen må vike til fordel for bar mage. Plaggene var nemlig kneppet opp slik at det ble et omvendt V-snitt med magen i fokus - og ikke minst hadde Wang droppet BH-en.

Stylist og moteblogger Hedda Skoug mener den nye måten å vise magen på er noe vi definitivt kommer til å se mer av fremover.

– Jeg vil ikke si det er en magetopp, men mer en «edgy» måte å kneppe skjorten på. De drar det som oftest litt langt på catwalken, men jeg synes det var hot!

Selv om stylisten tror skjortene kommer til å selge veldig bra, ville hun selv stylet dem litt annerledes utenfor catwalken.

– Det er litt drøyt å gå akkurat sånn på gata, det er nok for de helt ekstreme. Den åpne skjorten er kulest til underdeler med høyt liv, og du kan style den med et transparent plagg under. Ellers er det sexy med en liten åpen snutt som ikke viser alt, tipser Skoug og legger til:

– Det jeg likte var at det egentlig var litt preppy med de herreinspirerte skjortene. Det ser ut som jentene har lånt kjærestens klær – en look jeg elsker!

Se bilder fra Alexander Wang-visningen:

DUSE PASTELLER: Alexander Wangs vårkolleksjon var fylt med duse farger og pasteller. Foto: Getty Images/All Over Press
Alle foto: Getty Images/All Over Press
Publisert: