Oppdater høstgarderoben: Syv kåper under 800 kroner

Forside

Butikkene bugner av lekre høstnyheter - og det er på tide å sikre seg en varm og trendy kåpe. MinMote har funnet i høstens fineste kåper på budsjett.

Publisert:
Forside

TEDDYBJØRN: Motebloggeren Hanne Emilie Tørseth viser hvordan du kan style teddy-kåpen på en chic måte. Foto: hannet.blogg.no

Forside

Glamorous hos Nelly.com, 599 kroner. Foto: Produsenten

Sommeren er over for denne gang, og det er på tide å la sommerjakken vike til fordel for en litt tykkere jakke. Men det er dermed ikke sagt at du må legge stilen på hylla.

Høstens kåper finnes i mange varianter og farger, velg mellom alt fra lyse, duse pastelltoner til den klassiske sorte. MinMote har plukket ut syv lekre kåper til under 800 kroner - så du slipper å blakke deg helt.

Les også:Høstgenseren du må sikre deg nå

Klikk på bildene for å se merke og pris!

Kåper 3

H&M, 699 kroner. Foto: Produsenten

Kåper 3

Zara, 799 kroner. Foto: Produsenten

Å finne den perfekte høst- og vinterkåpen er ikke enkelt. Før du går til innkjøp av en ny jkan det være lurt å tenke hvilke farger du har på skjerf og hansker. Det beste med en ny sesong er at du kan kombinere de nye it-plaggene med plagg som du allerede har i skapet. Høstens seks nøkkelplagg du må sikre deg nå.

Kåper 2

Noisy May hos Nelly.com, 499 kroner. Foto: Produsenten

Kåper 2

Bik Bok, 599 kroner. Foto: Produsenten

Selv om du kjøper en kåpe du kan bruke til kjølige høstdager, trenger du ikke å legge den bort når vinteren kommer. Hvis du kombinerer kåpen med deilige plagg i ull, kan den også holde gjennom vintersesongen.

Kåper

H&M, 499 kroner. Foto: Produsenten

Kåper

Glamorous hos Nelly.com, 699 kroner. Foto: Produsenten

Publisert:

Finn mer innhold om: