Mote

Møt våren i en lys skinnjakke - her er 10 varianter

DELIKAT: Den norske stilikonet Hanneli Mustaparta frisker opp antrekket med en lys jakke i semsket skinn. Øverst til venstre: Beige jakke fra Mango, 799 kr. Øverst til høyre: Lyserosa jakke fra Iro hos Net-A-Porter.com, 9890 kr. Nederst til venstre: Lyseblå jakke fra Zara, 799 kr. Nederst til høye: Kremfarget jakke fra Lindex, 999 kr. Foto: VanessaJackman.Blogspot.com / Produsentene

Frisk opp antrekkene dine med en delikat biker-jakke.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

For mange moteinteresserte er det å ta frem skinnjakken et sikkert tegn på at våren nærmer seg. Selv om temperaturen ikke tillater tynne vårplagg helt ennå, er det ingenting i veien for å klargjøre garderoben for en ny sesong. Butikkene er allerede fulle av de siste trendene, og skal man sikre seg de fineste kuppene er man nødt til å være tidlig ute.

Biker-jakkene er en anvendelig garderobeklassiker som passer til de fleste stiler. Men denne våren må de røffe modellene i svart vike for mer delikate varianter i trendy pastellfarger.

VELG OG VRAK: Øverst til venstre: Lyseblå jakke fra Muuba hos JohnLewis.com, 3857 kr. Øverst i midten: Kremfarget jakke fra Vero Moda, 750 kr. Rosa jakke fra J Brand hos Net-A-Porter.com, 12886 kr. Nederst til venstre: Beige jakke fra RiverIsland.com, 1543 kr. Nederst i midten: Lyseblå jakke fra RiverIsland.com, 1234 kr. Nederst til høyre: Beige jakke fra H&M, 399 kr. Foto: Produsentene

Stilikonet Hanneli Mustaparta (31) har flere biker-jakker i både glatt og semsket skinn som hun bruker til alt fra jeans til skjørt. Forrige måned ble hun kåret til Norges best kledde kvinne og beste moteblogger under Costume Awards.

Går du for en kremhvit variant à la Hanneli kan du for eksempel kombinere den med et helhvitt antrekk. Du kan også bruke en lys skinnjakke til en svart dressbukse for en mer klassisk stil som fungerer like godt på kontret som på en shoppingtur. Til sommeren er jakkene perfekt å slenge over skuldrene hvis det blir litt for kjølig med kun en liten kjole.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Farger
  2. Jakker
  3. Semsket skinn
  4. Hanneli Mustaparta

Relaterte artikler

NYHETER

Nå kan du børste støv av 80-tallsjakken

NYHETER

Disse vårskoene bør menn bruke nå

MOTE

Dette er vinterens lekreste trend

NYHETER

Festveskene som hever antrekket - 18 vakre varianter

NYHETER

12 fine ankelstøvletter som kan brukes til kjole

MOTE

Slik finner du brillene som kler ditt ansikt

MOTE

De fineste morgenkåpene i butikk nå