Se reisegarderoben som skaper Kate-mania

Hertuginne Catherine (29) valgte en blanding av britiske og kanadiske designere som garderobebase under oppstarten av det offisielle besøket i Canada.

silje
Publisert:

Turen til Canada er hertuginnens første offiselle besøk utenlands som prins Williams kone og naturligvis er alles øyne rettet på moteprinsessen. Og britiske medier har forlengst meldt om Kate-mania!

Mørkeblå farger med innslag blonder og fuglemønster, har dominert reisegarderoben hittil.

Kate viser igjen sin jordnære og motebevisste sans ved å reise uten stylist eller hoffdame. Hun skal selv ha valgt alle antrekkene med omhu, samt fått hjelp av ansatte ved luksusvaremagasinene Selfridges og Harvey Nichols, skriver Daily Mail.

Nå kan du se brudekjolen på nært hold! Les mer her

Blått fra topp til tå

Da hertuginnene dro fra London i går hadde hun på seg elegant kjole fra Rouland Mouret, et merke kjent for sine figurflatterende kjoler. Kjolen ble kombinert med en blazer fra Smythe, spisse pumps fra Manolo Blahnik og en klassisk veske fra Mulberry.

Det mørkeblå antrekket kunne enkelt ha blitt kjedelig, men hertuginnen var viste seg som både elegant og chic på vei til Canada.

Skiftet på flyet

Ombord på flyet til Canada skiftet Kate til en lekker blondekjole signert Erdem. Den mørkeblå kjolen matchet nøye prins William sin mørkeblå dress.

Kate valgte å sette kjolen i fokus og brukte både hudfargede pumps og clutch til blondekjolen.

Designeren Erdem Moralioglu er for tiden basert i London, men er født i Canada, et perfekt diplomatisk valg.

Blonder er allerede en stor trend denne sommeren, men kjolen til Kate skal være fra designerens Resort 2012-kolleksjon og er antageligvis kun en prøve, som det er mulig at hertuginnen har fått eller fått låne.

Erdem er også er en favoritt blant kjendiser som Gwyneth Paltrow og presidentfruen Michelle Obama, og hans kreasjoner er ofte å se på rød løper i Hollywood.

Kjolene koster fra rundt 13000 kr og oppover, og er et langt skritt fra Kates vanlige favoritter fra de rimeligere britiske butikkene.

Går aldri lei Issa

Men hertuginnen hadde ikke uventet også med kjoler fra favorittdesigneren Issa og hadde på seg en mørkeblå te-kjole med fuglemønster da hun og prins William spiste middag sammen med 120 andre gjester i Rideau Hall, i går kveld.

Kates look var mye mer nedtonet og uformelt enn tidligere på dagen, med enkle smykker og sandaler med kilehæl, som også er så populært denne sesongen.

Relevante saker videre:

Moteekspertene hyller brudekjolen! Les mer her!

Derfor er hun et folkelig moteikon. Kate sjarmerer alle

Publisert:

Finn mer innhold om: