Vil bruke forskjellige størrelser på catwalken

Sanger og klesdesigneren Jessica Simpson sier hun vil bruke modeller i forskjellige størrelser og venninner som modeller, når hun viser sin nyeste kolleksjon i New York neste uke.

silje
Publisert:

Popsangeren Jessica Simpson har vært i vinden den siste tiden, både med egne kleskolleksjoner, jeanskolleksjon og skjønnhetsprogrammet «Price of Beauty», der hun har reist verden rundt for å se hvordan ulike kulturer feirer forskjellige skjønnhetsidealer. Programmet, som omtaler alt fra spiseforstyrrelser til «plus size»-modeller, har vakt oppsikt over hele verden.

- Rompa må se bra ut. Det sier denne blonde skjønnheten

Vil bruke kvinner i forskjellige størrelser på catwalken

Når Simpson viser sin nyeste kolleksjon under New York Fashion Week neste uke, er det kvinner i forskjellige størrelser og venninner av popstjernen vi får se på catwalken. Ifølge det amerikanske magasinet Lucky, vil Simpson hylle kvinnekroppen ved å bruke ulike kroppsstørrelser for å vise neste sommers mote. Simpson sier til magasinet at hun er opptatt av å bruke «ekte kvinner» på catwalken.

- Veldig mange jenter streber etter å se ut som en perfekt Barbie- størrelse og det er ikke alltid det som er det peneste alternativet, sier den blonde skjønnheten til Lucky Magazine.

Jessica Simpson har selv fått gjennomgå i media for sin vektøkning de siste årene, men hevder både at kritikken og fokuset på vekten har gjort henne sterkere.

- Skjønnhet handler om så mye mer enn utseende. Det handler om å oppnå en indre ro, sier Simpson til det amerikanske magasinet.

Hun er Jean Paul Gaultiers nye modell.Les mer her!

Flere satser på større modeller under moteuken

Men Simpson er ikke den eneste designeren som satser på større modeller under moteuken i New York. OneStopPlus.com vil arrangere det aller første «plus size»-moteshowet under den amerikanske moteuken med modeller som Lizzie Miller og Toccara Jones på catwalken, skriver stylist.com. En talskvinne for klesleverandøren har tidligere uttalt i en pressemelding at bruk av «plus size» modeller under moteuken, er en direkte reaksjon av fokus og bruk av større modeller i motemagasiner verden over i løpet av det siste året. Ifølge Stephanie Sobel, direktør for OneStopPlus.com, er tiden moden for en demokratisering og forskjellige størrelser på catwalken.

New York Fashion Week avikles fra 9. til 16. september i USA.

Relevante saker videre:

Vil ha advarsler på retusjerte bilder.Les mer her!

Slik kler du deg slankere. Få gode tips her!

Publisert:

Finn mer innhold om: