Stjernestil på Sundance

Se hvordan stjernene kler seg for å holde varmen under Sundance Film Festival.

Mari Glans
Publisert:

Sundance er en filmfestival i USA som fokuserer på indiefilm, det vil si filmer som ikke er produsert av de store filmselskapene. Den avslappede stemningen og at festivalen finner sted i i Utah i USA, gjør at stjernenes klesvalg på festivalen er en fin inspirasjon for hvordan vi kan kle oss i kulda her hjemme.

Sundance har etter hvert blitt en «se og bli sett»-festival, så selv om stilen er avslappet, er det likevel få antrekk under festivalen som er helt tilfeldige.

Få tips fra stjernestylisten. Slik skal du kle deg i 2010

Varm i fuskepels

Jessica Alba var på Sundance i forbindelse med filmen «The Killer Inside Me», og så både varm og komfortabel ut i en tykk jakke, jeans med ullstrømper og boots. Jakken til Alba er fra det amerikanske merket Opening Ceremony, og selv om den ser ekte ut ved først øyekast, er det i 100 prosent fuskepels.

Katie Holmes er aktuell med to filmer under Sundance, og kom til visningen av filmen «The Romantics» i sorte jeans og støvletter og denimskjorte, som er en av vårens store trender. Den sorte, dobbelspente kåpen er fra Longchamp.

Ta vare på huden i kulda. Her er hudlegens beste tips

Stephanie Pratt er høyst sannsynlig en av dem som er på festivalen for å bli sett. Realitykjendisen holdte varmen i jeans, hettegenser, ullkåpe med pelskrave og store boots med pels og snøring.

Michelle Williams har lenge vært en motefavoritt og er kjent for sin avslappede indiestil - perfekt for Sundance festivalen. Til visningen på sin siste film, «Blue Valentine», kom hun i en blomstrete kjole i mørke farger, sammen med en sort blazer, sort strømpebukse og brune boots.

Hold varmen i fuskepels! Her er ti flotte alternativer

Parkas i fleng

Svenske Malin Akerman kledde av seg den tykke jakken foran pressefotografene, men holdt varmen i en stor, strikket lue med dusk, svarte jeans og tykke boots med pels.

Juliette Lewis ble fotografert i flere forskjellige antrekk under festivalen, men skinnbuksene er en gjenganger på bildene. Hun brukte dem sammen med en strikkegenser på dagtid og med bluse, vest og rød kåpe på kvelden.

Parkasjakken var en favoritt blant flere av kjendisene under festivalen. Både Amanda Peet, som er gravid, og Michelle Williams holdt varmen i tykke parkaser med hette ute i kulden i Park City.

Parkasen gjelder fortsatt.Her er ti vinterjakker som gjelder i høst

Kul i pelslue

Også guttene måtte kle på seg for å holde varmen under festivalen. Orlando Bloom holdte seg til basisfargene grått og sort på klærne, som han frisket opp med et mer fargerikt skjerf i halsen. Adam Grenier, kjent fra serien «Entourage», valgte jeans, brune boots og vindtett jakke for å holde varmen. Grenier og Juliette Lewis var en av mange som hadde pelslue, på norsk ofte kalt «bjørnefitte», på hodet.

Kristen Stewart fra «Twilight»-filmene så ut til å kle seg så behagelig som mulig, og stilte i sneakers, jeans, hettegenser og parkasjakke til alle filmvisningene hun var på.

Relevante artikler videre:

Ta vare på støvlettene dine!Les guiden her

Håret skades i kulda. Her er ekspertrådene

Flere hudpleietips!Slik forebygger du tørr hud

Lyst på noe nytt?Lag din egen partytopp!

Publisert: