Norsk modell tok en «Agyness»

Bildene av Agyness Deyn som falt hele to ganger under en motevisning på London Fashion Week gikk verden over. Tirsdag kveld gjorde en norsk modell det samme under Oslo Fashion Week.

Mari Glans
Publisert:

Skyhøye hæler gjør modellenes jobb på catwalken til en stor utfordring. Jobben er ikke enklere under den norske moteuken. Da klesbutikken «DesignerKollektivet» hadde sin visning under åpningen av Oslo Fashion Week, var modellene som vanlig iført svært høye sko. Skoene har platåsåle under, noe som gjør at de er rundt 15 cm høye.

Publikum gispet

Høyden på skoene og underlaget på catwalken gjorde at en av modellene tråkket feil og falt to ganger på veien tilbake fra enden av catwalken. Det gikk et gisp mellom publikum salen, men modellen fikk stor applaus da hun sporty reiste seg og gikk videre.

Den norske modellen valgte å beholde skoene på da hun gikk finalerunden på slutten av visningen, men også da snublet hun og var nær å falle flere ganger.

Flere av modellene slet med skoene under visningene under åpningen tirsdag kveld, og kjempet både for å holde balansen og å holde skoene fast på beina mens de gikk.

Se stjernene på første rad!Slik kler de seg på New York Fashion Week

Vanskelige sko

Agyness Deyn hadde også skyhøye sko med platåsåle da hun gikk veldedighetsvisningen til inntekt for jordskjelvofrene i Haiti under London Fashion Week forrige fredag. Deyn er en av de mest populære modellene i motebransjen, og er godt vant til å gå på catwalken. Men skoene hun gikk i på fredag ble for vanskelige, modellen falt nemlig to ganger i løpet av den korte turen ned catwalken.

Agyness Deyn tok det hele med et smil og tok av seg skoene etter fall nr. 2 før hun neiet til et applauderende publikum.

Se videoen av Agyness Deyn som faller!Dobbelflause på catwalken

Relevante artikler videre:

Ta vare på støvlettene dine!Les guiden her

Håret skades i kulda. Her er ekspertrådene

Flere hudpleietips!Slik forebygger du tørr hud

Lyst på noe nytt?Lag din egen partytopp!

Publisert: