minMotes maifavoritter

Pudderfarger, bruntoner og fargerikt tilbehør står på ønskelisten til minMote-redaksjonen denne måneden.

silje
Publisert:

I mai kan man glede seg over varmere vær og begynne å planlegge nye oppdateringer til sommergarderoben. Bli inspirert av minMotes ønskeliste denne måneden.

Maris favoritter

- Vårens beste investering er et par kule solbriller, og i år er disse retroinspirerte brillene fra Persol øverst på ønskelisten.

- Jeg er på jakt etter flere plagg i lyse toner som jeg kan bruke i sommer. Denne vesten er perfekt når det begynner å bli varmere ute. Den er fin til å bruke over både kjole og til jeans.

- Mascara er det viktigste produktet i sminkepungen min. Jeg har lenge vært fan av Lancômes mascaraer, og gleder meg til å prøve denne nye varianten av min gamle favoritt Hypnose som skal styrke vippene i tillegg til å gi volum.

- Solkrem er et must i vår- og sommermånedene. I år skal jeg teste ut denne fra Biotherm, som gir god beskyttelse med faktor 30.

På jakt etter nye solbriller?Her er vårens trender for dame og herre!

Siljes favoritter

- Nå begynner endelig vårfølelsen å melde seg for alvor. Jeg trenger en ny kjole til nasjonaldagen og denne duse pudderfargen blir perfekt under min gamle hvite herreblazer.

- Jeg får aldri nok sko med kilehæl. Ikke bare er de behagelige, du får lange ben med på kjøpet. Trenden med sokker i sandalen er fortsatt stor og disse blit fine med et par lysegrå sokker i.

- Jeg elsket egentlig alt fra Isabell Marant sin vår og sommervisning, men siden ikke lommeboken tillater så mye fra kolleksjonen nøyer jeg meg med et par fjærøredobber i samme stil. Turkis er en av favorittfargene om sommeren, så disse blir nok flittig brukt til jeans med sleng eller fine sommerkjoler.

- Jeg er klar for en sommer med mye farger, men garderoben henger fortsatt ikke helt med. Den rosa vesken gir et fargeboost på kjedelige klesdager og en enkel måte å oppdatere et antrekk.

- Jeg har lett etter det perfekte brune beltet til å knyte i livet. Nå tror jeg at jeg har funnet det. Gleder meg til å bruke det brune belte over kjoler, shorts eller jakker for avslappet, men kul look.

Vis hud med disse tipsene!Slik gjør du huden vårklar

Meretes favoritter

- Siden jeg tyvstarter sommeren med en tur til Spania, vil jeg allerede anskaffe meg sommerlige plagg. Jeg elsker disse brune sandalene fra Freudian Kicks som passer perfekt til en olaskjorts med for eksempel en hvit skjorte til.

- En hatt vil røffe opp et antrekk og vil i tillegg beskytte blek vinterhud mot solstrålene.

- Vesken med de heklede blomstene er fin å ta over skulderen, enten man skal på stranden eller på en avslappet middag.

- Jeg har et romantisk forhold til sommerkjoler og faller ofte på blomstervariantene som forsterker sommerfølelsen. Det er nydelig å bare kunne hoppe i en sommerkjole og sandaler og løpe ut døren.

Stjernestil på festival.Kul på Coachella

Relevante artikler videre:

Smink deg etter alderen din!Sminketips for unge og gode voksne

Kjøp produktene på nett!De beste nettbutikkene for sminke

Den vanligste sminkefeilen vi gjør! Finn ut hva det er her!

Vil du ha drømmehåret?Slik får du superhot hår!

Publisert:

Finn mer innhold om: