Ukens trendsetter: -Sats på skulderputer i høst

Hvem: Zanita Blogg: Zanita.com.au Hvor: Sidney/London Yrke: Modell

silje
Publisert:

Den blonde skjønnheten jobber som modell og deler sin tid mellom England og Australia. Møt den tøffe jenta som blogger om modelllivet og drømmer om en karriere i New York.

Hvorfor startet du å blogge?

-Mine venninner som står bak Stylestalker, fikk meg til å begynne å lese en del blogger. Blogging er en fantastisk måte å få utløp for kreativiteten på, hvis du for eksempel er interessert i mote og fotografi. Jeg elsker selv mote og foto, og nettopp derfor var det naturlig å starte en egen blogg. Bildene tar jeg med selvutløser, så jeg hopper rundt på taket for å få de beste bildene, sier Zanita til minMote.

Lurer du på hvilke plagg du bør investere i denne høsten? Silje gir deg svarene her!

Beskriv stilen din

-Jeg elsker komfortable klær som ser bra ut på kroppen. Komfortabelt trenger ikke være ukult. Jeg bruker egentlig alt jeg synes er fint, gjerne basisplagg med en spennende tvist. Jeg er ikke så fan av å gå for avkledd på dagtid, ofte er det bedre å overlate visse ting til fantasien, sier modellen.

De gode basisplaggene varer lenge. Se hva du bør ha i basisgraderoben din

Hva er dine ambisjoner?

-Drømmen er å jobbe som modell i New York, det er jo motemetropolen. Akkurat nå jobber jeg med min modellbok, for at den skal bli best mulig. Modellbyrået i London jobber også med å finne en agent/byrå i New York, så det er spennende, sier Zanita.

Modellen er vant til å bli kledd opp i flotte designerkreasjoner, men på privaten foretrekker hun komfortable klær. En basic svart skinnjakke er blant favorittplaggene til Zanita.

-Jeg elsker skinnjakken min! Jakken fra Stylestalker er i det mykeste skinn og kan brukes til alt. Jeg digger også jeans og favoritten akkurat nå er faktisk fra K-Mart! Der finner jeg de utroligste ting. Men jeg er ikke så sentimental, så mine favorittplagg varierer veldig fra sesong til sesong, sier modellen til minMote.

Glidelåsdetaljer er hot i høst. Se hvordan du bruker denne trenden her!

Hva er ditt beste moteråd?

-Kle deg etter din fasong og spar miljøet ved å kjøpe vintage og secondhand. Ta motesjanser! Det handler om å tørre å utfordre seg selv, sier Zanita.

Hvem er dine favorittdesignere?

-Det er så mange. Men noen av favorittene er Balenciaga, Preen, Acne og Stylestalker, sier Zanita.

Hvilke trender satser du på i høst?

-Det er jo vår når jeg er hjemme i Australia, men skulderputer, herreblazere og lyse jeans med høyt liv er noe av det jeg kommer til å satse på i høst, sier modellen.

Lyst til å sjekke ut flere trender? Her er 10 av våre favoritter.

-Favoritt tilbehøret?

-Solbriller! Jeg får aldri nok og akkurat nå er favorittene fra Karen Walker og Chloé, avslutter den trendy modellen til minMote.

Relevante artikler videre:

Klar for høstsesongen? Her er 10 kule høstjakker som du kan bruke nå!

Lyst til å prøve deg som modell du og? Sjekk ut vår konkurranse her!

Fikk du med deg det siste? TopShop åpner butikk i Norge!

Publisert:

Finn mer innhold om: