Skarpe skuldre

silje
Publisert:

En av de sterkeste trendene vi kommer til å se i høst, er trenden med markerte skuldre. Skulderputene fra 80-tallet er tilbake i motebildet, om dog i en litt mer elegant variant. Jeg elsker denne looken (jeg var ikke helt gammel nok til å være med på den første runden) og har selv investert i denne toppen fra Zara, en fløyelsvintagejakke med store skuldre og lagd meg en egen topp av en t-skjorte og chiffon. Bilde og how-to kommer til uken, denne uken var det litt for mye på kalenderen.

I går var det ut på nydelig middag på Baltazar, etterfulgt av deilige Cosmos på Rust med gode venner. Kjenner jeg er lei av sommerfargene, så nå blir det svart, grått, nagler og sølv for alle penga. Mørke tendenser, som stemningen på bildet, passer meg bra denne høsten. Den enkleste måten å få til denne looken er å kjøpe et par skulderputer og putte de inn i en blazer eller topp du allerede har. Enkelt og rimelig.

Håper dere alle sjekket ut vår nye høstserie? I åtte uker fremover får du gode tips og råd om høstshopping, så det er verdt å få med seg!'

Antrekk: Topp og veske fra Zara, sko fra ebay, jeans fra Current Elliott.

Publisert: