Galleri Sand og vintageshopping i New York

silje
Publisert:

I går var en begivenhetsrik dag i New York. Første stopp på ruten var Sand-galleriet i West Village. Vebjørn Sand og Aune Sands stesønn Andrey, tok oss godt imot i et av New Yorks hippeste nabolag. Borte i veien bor blant annet Sarah Jessica Parker og William Dafoe. Etter en omvisning i det flotte galleriet (som åpner 10. oktober), bar det videre til herlig italiensk lunch på hjørnet rundt galleriet. Saken kan dere se her.

Etter god mat, bar det videre på vintage og secondhandshopping, siden vi jobber med en vintageguide til New York. Første stopp på ruten var East Village, hvor vi fant seks butikker på rekke og rad. Alle med forskjellige type utvalg og prisklasse. Deretter bar det videre til en vintagebutikk elsket av Rachel Zoe, Olsen-tvillingene og Mischa Barton. Jeg snakker om vintagebutikken What Comes Around Goes Around, hvor du blant annet finner kjente merker som Chanel, Gucci, Pucci og Yves Saint Laurent fra de forskjellige tidsepokene. Er du på jakt etter en vintage Chanel-veske eller Givenchy solbriller fra 70-tallet, finner du garantert noe her. Stive priser, men utrolig bra utvalg.

Vi gjorde enda et spennende stopp på veien, på en trapp jeg har sett mange ganger på TV. Men hva det var, skal dere få vite litt senere.

Antrekk: Topp Gina Tricot, shorts fra Lindex, skjerf Zara og smykker fra Ebay og Karma.

Publisert: