Stjel stilen til Lauren Conrad

Lauren Conrad har som kjent bestemt seg for å slutte i den populære realityserien «The Hills», og heller satse hardere på sin kommende kleskolleksjon. Bra er det, for vi digger nemlig stilen hennes. Slik kan du kopiere stilen til Lauren Conrad.

Mari Glans
Publisert:

Lauren Conrad har funnet stilen som fungerer for henne. Til hverdags har hun en avslappet og enkel stil, som er lett å kopiere. Hun blir ofte sett i trange jeans, skjorter og gjerne med en blazer over. Chanelvesken henger trofast over skulderen, og hun veklser mellom å ha høye hæler eller mer behagelige ballerinasko på føttene. Hun har håret langt og bølgete, gjerne med fletter i fronten. Til fest liker hun korte kjoler og høye hæler, men hun beholder likevel den enkle stilen på kveldstid.

Lauren er kjent for sine store, glamorøse solbriller, men har også et par RayBan Wayfarers som hun veksler med. En annen ting er at Lauren Conrad har funnet ut hva som fungerer for henne, og er flink til å skjule det hun er misfonøyd med og til å framheve sine beste sider. Hun har ofte et belte i livet for å framheve midjen sin, men bruker for eksempel alltid mørke jeans siden de virker mer slankende enn lyse.

MinMote.no - Norges største moteside

Lauren er også en flittig skjortebruker, og kombinerer gjerne skjorter i klassiske snitt stappet inn i mer rocka, trange jeans. Dette gir en trendy, men samtidig veldkledd look. Som mange andre unge kjendiser i Los Angeles, har Lauren også en forkjærlighet for dyre Chanelvesker. Hun har flere størrelser av den populære Chanel 2.55 i tillegg til en Chanel shopping bag.

MinMote.no - Norges største moteside

Slik kan du stjele stilen til Lauren Conrad:

MinMote.no - Norges største moteside
Følg minMote.no på Twitter!
Publisert:

Finn mer innhold om: