Best kledd i helgen

Mens vi  badet og solte oss under den lange pinsehelgen, var stjernene i Hollywood ute og luftet sine nye kjoler på flere røde løpere.

silje
Publisert:

I helgen var det nemlig duket for Burberry-fest, Veuve Clicquot Manhattan Polo Classic og MTV Movie Awards. Trender som paljetter, pudder og korte kjoler var fellesnevnere. Her et utvalg av helgens best kledde.

Sienna Miller var overlegen i en grønn paljettkjole fra sitt eget merke Twenty8Twelve på MTV Movie Awards. Selv om kjolen ligner skremmende på en av Balmains mest omtalte kjoler denne sesongen, var det få som kunne skinne om kapp med Miller på den røde løperen.

Leighton Meester har blitt sikrere på sin stil og tar ofte mer spennende valg enn tidligere. I den utgaven av "den lille sorte" av Emilio de Morena, er hun så langt fra rollefiguren sin "Queen Bee" som overhodet mulig på MTV Movie Awards. Meester setter kjolen i fokus med lite tilbehør, men hun kunne fint ha gått for et par statementsko istedenfor ankelboots.

MinMote.no - Norges største moteside

Skuespiller Briana Evigan tidligere kjent fra filmen Step Up 2, hadde valgt kveldens vakreste kjole i pudder. Stjernen gikk for to trender, pudder og asymmetrisk, men klarer oppgaven med glans. Det hvite tilbehøret passer perfekt til denne stilen.

Chloe Sevigny er en skuespiller som er like kjent for sin spesielle stil, som sine skuespillerprestasjoner. Fashionistas over hele verden venter alltid i spenning på hva hun dukker opp i på den røde løperen. På helgens Veuve Clicquot Manhattan Polo Classic, var hun trendy og fresh i det pudderfargede antrekket fra Chloé. Med en panamahatt på snei og røde lepper, setter hun sin personlige vri på antrekket.

Kate Hudson hadde tatt frem "den lille hvite" til helgens Veuve Clicquot Manhattan Polo Classic. Den vakre skuespilleren viste stolt frem sin nye mørke hårmanke. Den flotte stråhatten og de beige skoene gjør antrekket til en vinner.

Fergie reiste til Japan og MTV Video Music Awards denne helgen. Hun inntok den røde løperen i en skinnende flott kjole i blå og sort. De spesielle skoene setter spiss på antrekket.

MinMote.no - Norges største moteside

Blake Lively fra "Gossip Girl" kom til Burberry fest i et avslappet, men kult antrekk. Stjernen bar selvfølgelig Burberry, og vi digger de opprullede ermene på blazeren og tilbehøret.

Søte Miley Cyrus gikk også for den nakne trenden på MTV Movie Awards. Kjolen kunne lett ha blitt veldig voksen til henne, men vi synes hun klarte å vri det til sin fordel med hvite pumps og turkis neglelakk.

Det ser endelig ut til Audrina Patridge har funnet en litt mer påkledd stil. I denne glittrende paljettkjolen er hun helt på trend, men et eller annet gjør at hun ser litt ut som Sammy Jo fra Dynastiet. Vi gleder oss i alle fall til å se sesongavslutningen på "The Hills" tirsdag kveld.

Vanessa Hudgens gikk for en avslappet hippiestil med en kjole i en vakker sommerfarge. Vi er vant til å se den søte skuespilleren i korte kjoler, men maxi-kjolen fra Max Azria var også en vinner på tenåringsidolet.

Ashley Tisdale gikk for norsk design på MTV Movie Awards. I en lekker lilla skinnkjole fra Elise Øverland og fantastiske statementsko, var hun langt fra kjedelig.

Megan Fox var forførende i en kort kjole i gull og svarte blomster. Hun hadde også satset på sko med remmer, som bryter med den vakre kjolen. Det flotte tilbehøret i gull setter prikken over i-en på dette antrekket.

MinMote.no - Norges største moteside

Lauren Conrad slutter i "The Hills", men vi får nok likevel se mer til denne damen fremover. Kjolen fra Moschino er spennende og litt annerledes enn hva stjernen vanligvis velger. Den er flott, men Conrad kunne fint ha droppet den sterke leppestiften og gått for en dus sminke til denne looken.

Cameron Diaz har en avslappet og kul stil. Under helgens MTV Movie Awards dukket hun opp i J Brand jeans, en bohemsk topp og et par semskede boots i en elektrisk blå farge fra Giuseppe Zanotti. Vi synes man godt kan velge en kjole til en slik begivenhet, men Diaz beviser at hun mestrer den røde løperen i jeans.

Følg minMote på Twitter
Publisert: