Høstens nye garderobeklassikere

Hver sesong byr på nye garderobeklassikere det er verdt å investere i. Denne høsten går det i klassikere som kamelkåpen, vesker med skulderrem og pumps.

silje
Publisert:

Kamelkåpen

Kamelkåpen er en klassiker som aldri går av moten. Kanskje har du allerede en fin kåpe i garderoben. Stilen i høst er klassisk og elegant, så sats enten på en rett modell eller en variant med belte i livet. Pass på at du velger en litt varm fargenyanse, det passer de fleste hudtoner.

Vil du oppdatere deg på flere høsttrender? Her er 10 trender som blir store i høst!

«Den lille røde»

Rødt, rød, rødt. Nå skal det være alt fra blodig vampyrrødt til elegant burgunder. I høst byttes «den lille sorte» ut med «den lille røde». Gå for en rød kjole på neste fest, det skaper garantert oppmerksomhet. Blir det for mye, er et par røde pumps eller et par røde hansker det perfekt følget til kamelkåpen.

Ikke helt din stil? Hvorfor ikke satse på en rød leppestift?

Pilotjakken

Ingen over, ingen ved siden av. Pilotjakken er en av høstens hotteste plagg. Det betyr absolutt ikke at du trenger å være lik alle andre. Du kan foreksempel gå på jakt etter fine secondhandvarianter som har et spesielt særpreg. Orker du ikke den jakten, har kjedebutikkene garantert fine alternativer. La deg inspirere av Tom Cruise i Top Gun, men oppdater stilen med et drapert skjørt og høye boots à la visningen til Burberry.

Silje jakter alltid på nye kupp. Her er en av hennes pilotfunn!

Pumps

De fleste trenger et par nye sko hver sesong og i høst er det alt fra ladylike pumps til chuncky sko som gjelder i motebildet. Går du for den elegante femtitallsstilen, er det lekkert med et par høye pumps. Er du ikke fan av «Mad Men»-stilen, kan du bruke pumps til skinny jeans som slutter på leggen, eller et par boyfriendjeans og en kardigan for en tøff høststil.

På jakt etter ny høstsko? Her finner du fine alternativer!

Skulderveske

Veskene varierer i stil og størrelse denne sesongen. Store clutcher, ladylike vesker og vesker med skuderrem. Men skal du kun ha deg en veske i høst, bør det bli en veske med skulderrem i gulllenke eller i skinn i en middels størrelse, siden det vil passe til det meste i garderoben.

Leopardprint

Leopardprint går aldri av moten og kan trygt investeres i denne sesongen. Skjerf, hansker, vesker og sko er fine alternativer du kan ha glede av over lengre tid. Er du av den mer vågale typen, er en fuskepels eller en bukse i leopard et fint alternativ.

Ikke gå berserk med dyreprint. Slik gjør du det

Cocktailringer

De store smykkene gir seg ikke. Denne sesongen skal det gjerne være flere store cocktailringer eller store armbånd på hvert håndledd. «More is more», når det kommer til denne høsttrenden.

Strikk

Morgenene begynner å bli kjøligere og strikkeplagg som jakker og gensere, er gode investeringer som du vil få glede av i tiden fremmover. Sats på klassiske snitt med belte i livet, eller ponchoinspirerte jakker. Kanskje har du allerede fine varianter fra forrige sesong? Bruk helgen til å rydde frem godbitene fra i fjor.

Skinn

Skinn er en av høstens mest populære trender og kan styles både klassisk og rocka. Svart skinn kan være både elegant eller tøft, alt etter hvordan du setter sammen plaggene. Skinnbuksene skal være i tynt skinn og smale i snittet. Et skinnskjørt i et klassisk snitt i svart eller beige, kan være en garderobeinvestering du kan ha glede av i mange år fremmover.

Relevante saker videre:

Trenger du inspirasjon til høstshopping? Her er minMotes augustfavoritter!

Makeup og mote går hånd i hånd. Her er høstens fineste makeuptrender!

Publisert:

Finn mer innhold om: