Kle deg som Justin

 

Han figurerer på forsiden av utallige magasiner, smelter jentehjerter og elsker å kle seg i kule klær. I februar kåret magasinet GQ, ikke ufortjent Justin Timberlake (28) til den mest moteriktige mannen i USA.

Justin er et moteforbilde

Magasinet GQ begrunnet førsteplassen med Justins innflytelse i moteverden, fordi han er villig til å ta sjanser og kjører på, selv om det også gjør at han ofte havner på listen til over verst kledde. Justin får videre skryt av sin gjennomførte stil med hatter, slips og kule dresser. Andre menn med stil som figurerte på listen, var blant annet musiker Kanye West og skuespiller Jason Schwartzman

Les hele listen til GQ her

William Rast

Justin har lenge hatt interesse for mote og er en av kjendisene som faktisk har hatt stor suksess med klesmerke sitt William Rast. Klærne fra dame og herrekolleksjonen for våren har en laidback, men til tider edgy stil. Justin og kollega Trace Alaya skal ha vært inspirert av jenter og gutter fra landet, med en sans for kule skinnjakker, frynser, boots og jeans. William Rast er oppkalt etter guttas bestefedre og de er begge opptatt av å bygge opp et ekte amerikansk merke. Justin er selvfølgelig selv modell for William Rast sammen med en av våre favorittmodeller, Erin Wasson.

Se William Rast sin herrekolleksjonen her

Stjel stilen til Justin

Justin har så kul stil nettopp fordi han tør å ta en del sjanser. Han bruker mye tilbehør og digger spesielt hatter, slips og spesielle sko. I tillegg har han en hel haug med solbriller som han gjerne bytter på. Til hverdags bruker han ofte jeans fra sitt eget merke, en tøff t-skjorte og nesten alltid fete briller. Til fest blir det gjerne skinnjakke eller blazer med en kul hatt. Til og med på golfbanen kjører han sin egen stil.

Vårt tips til deg: Våg å gå litt utenfor ditt hverdagsantrekk og tilsett noen spenstige solbriller eller en hatt for å få den rette stilen. Trikset er nemlig å satse på et tilbehør som du lar være fokuset. La deg inspirere av stilen til Justin. Kanskje finner du noe du liker i kollasjen, eller så kan du bruke tipsene til å oppdatere kjærestens garderobe.

Et annet tips: Er du en moteløve bør du investere i et par seilersko eller kule loafers. Foretrekker du noe annet? Besøk siden til Converse, slipp løs fantasien og design dine egne sneakers.

Men pass på moms og toll når du bestiller fra utlandet: Les guiden om netthandel her.

MinMote.no - Norges største moteside

Produkter:

1. Jakke fra Laredoute ca 900 kr

2. Solbriller Black Tie fra Dior Homme ca 1300 kr (www.unitedshades.com)

3. Fedora fra Forever21 ca 120 kr

4. Chinos fra Ellos ca 300 kr

5. Loafers fra Ellos ca 600 kr

Hvordan var din opplevelse i dag?