Slik blir du flott i pudderfarger

Pudderfargene er en av vårens heteste trender. De lyse sommerfargene varierer fra beige og aprikos til romantiske rosanyanser.

silje
Publisert:

Pudderfargene var å se på nesten alle catwalkene denne sesongen og spås å bli sesongens «nye svarte.» Den sarte trenden var blant annet å se hos Burberry, Chloé, Valentino og Etro. Nyansene varierer fra romantisk rosa, aprikos til naturlige beige og lysebrune toner. Den fine sommerfargen passer perfekt i garderoben som avløser etter vinterens mørke farger.

Hollywoodkjendisene er nesten alltid først ute med det siste og har allerede kastet seg på den sarte sommertrenden. Korte eller lange kjoler i forskjellige nyanser er blant stjernenes favoritter på rød løper. Gjør som kjendisene og bytt ut «den lille sorte» med den pudderfargede kjolen, det er garantert en lekker vårvinner.

Kjendisene digger pudderfargene. Slik gjør bruker stjernene trenden!

Romantisk

Velg en romantisk sommerlook med en pudderfarget kjole, gjerne med draperinger. Er du ikke så glad i kjoler, fungerer det like bra med et skjørt og en olajakke. En blazer i en puddertone er en av sesongens beste kjøp. Blazeren kan brukes både til hverdags og til fest, enten til jeans eller over en fin kjole. La deg inspirere av looken til Whitney Port og bruk en pudderfarget blazer til grått eller en skinny jeans i en lys sommervask.

Rocka

Gi looken en edge med svarte detaljer som en stor svart clutch eller et par rocka sandaler. En svart skinnjakke over en pudderfarget kjole, gir en tøff stil. Sølv eller metaller kan også bryte opp en pudderfarget look.

På tide med en ny skinnjakke? Silje går både for svart og beige i sommer.

Rødt og pudder

Den utskjelte kombinasjonen rødt og rosa kan bli flott i den riktige varianten. Dropp den sterke rosafargen, og kombiner heller de lyse puddertonene med røde detaljer. Gjør som Kate Bosworth og sett farge på det pudderfargede antrekket med røde detaljer som leppestift og et par røde sko.

På tide med noe nytt i klesskapet? Her er minMotes aprilfavoritter!

Tilbehør

Synes du de sarte pudderfargene gir deg lite farge, kan du satse på lekkert tilbehør i denne stilen. Vesker, sko og solbriller i pudderfarger er fint sommertilbehør som passer inn i de fleste garderober. Spesielt et par sko i en pudderfarge eller lys beige nær din opprinnelige hudfarge vil gi illusjonen av lengre ben. Føler du at pudderfargene gjør deg blek, er det lurt å tilsette litt sterke farger opp til ansiktet eller ta en runde med selvbruningskrem før du hiver deg på denne trenden.

Relevante artikler videre:

På jakt etter en ny jakke?Prøv trenchcoaten denne våren!

Dilla på denim?Denim er hot denne våren!

Publisert:

Finn mer innhold om: