Viser alt for Armani

Skuespiller Megan Fox og tennisstjernen Rafael Nadal kler av seg det meste for Armani i kleskjedens nye undertøyskampanje.

silje
Publisert:

Megan Fox (24)har blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner og ifjor tok hun over jobben som undertøys-og jeansmodell for Armani etter kjendisparet Victoria og David Beckham. Fox sin nye modellmakker Rafael Nadal, tar over jobben etter fotballspillerne Christiano Ronaldo og David Beckham.

MinMote.no - Norges største moteside

Helt minimalt

De nye hete bildene er en del av en kampanje for vår-og sommerkolleksjonen til Armani og vil pryde reklameboards over hele verden fra neste måned. Kampanjen viser en avkledd Fox i minimalt undertøy, jeans og tatoveringer. De sexy bildene overlater lite til fantasien. Nadal, som regnes for å være verdens beste tennisspiller, debuterer som undertøysmodell i en boksershorts og lyse jeans. Bildene er som ifjor tatt av fotografduoen Mert Alas og Marcus Piggott.

Armani har satset mye på sine undertøyskampanjer de siste årene og har fått enorm oppmerksomhet for sine hete modeller og bilder. Spesielt bildene av ekteparet Bekcham, vakte oppsikt verden over. Vinneroppskriften for det italienske motehuset ser ut til å være sportsidoler og flotte kvinner. Nå håper Armani å gjenta suksessen med Fox og Nadal i hovedrollene, selv om modellene så langt ikke fotograferes sammen i den nye kampanjen.

Liker du looken til Megan Fox?Slik kan du kopiere den!

Megan Fox var en av mange kjendiser som kastet glans på den røde løperen under søndagens Golden Globe-utdeling. Stjernen kom i en rosa kjole fra Armani Privé. I tillegg til modelljobbben, er Fox for tiden aktuell med filmene «Friends With Kids» og «The Crossing.»

Relevante saker videre:

Smaragdgrønt, rødt og pudderfarger regjerte på den røde løperen. Slik kledde kjendisene seg på Golden Globe!

Hun er verdens mest sexy kvinne! Les mer her

Gjør dere som Posh og Becks?Tar du med kjæresten på shopping?

Publisert:

Finn mer innhold om: