Fargesterkt og kult på Teen Choice Awards

Selv om sommeren er på hell, legger ikke kjendisene de sterke fargene på hylla. Både knallfarger, hvitt og rocka antrekk var å se på den røde løperen da Teen Choice Awards ble avholdt i Los Angeles i går.

Blake Lively og Elisabeth Banks var to av kjendisene som hadde valgt flotte farger på den røde løperen.

Både orange og rødt er fargertoner som fortsatt gjelder utover høsten, så her er det bare å la seg inspirere til planleggingen av høstgarderoben.

«Gossip Girl»-stjernen Blake Lively var vakker i en kjole fra Gucci, men satte spiss på den elegante kjolen med et par spisse leopardpumps fra Christian Louboutin.

Elisabeth Banks lot sin røde skinnkjole fra J. Mendel stå i fokus, med oppsatt hår, røde lepper og beige pumps som tilbehør.

Fergie rocket en kjole med stjerneprint fra Dolce & Gabbana og spisse svarte pumps, mens Demi Lovato strålte i en kjole fra BCBG Max Azria med slep.

Kjolene som er korte foran og lengre bak, er også en stor trend denne høsten, og er perfekt for deg som vil fremheve beina på fest.

Klassikeren vi aldri går lei

Kombinasjonen av svart og hvitt, blir verken vi eller stjernene lei med det første.

Den kommende bruden Kim Kardashian, gikk for en svart og hvit kombinasjon under gårsdagens utdeling. Med oppsatt hår og spisse pumps var looken komplett.

Trendsetteren Rachel Bilson valgte en mer romantisk kjole, men unngikk den sukkersøte looken med å kombinere et par rå nagleboots fra Brian Atwood.

Maggie Q fra Nikita kjørte en stilren look med glatt utslått hår og svarte og hvite spisse pumps.

Sjarmøren Justin Bieber droppet den hvite skjorta og kjørte på med en tøff kombinasjon av svart og rosa, skinnvest og tversoveren hengende nedover skjorta.

Rocka

Ikke alle stjernene valgte pene kjoler. Supermodellen Tyra Banks skilte seg ut på den røde løperen i en ettersittende skinnjumpsuit à la catwoman.

«Twilight»-stjernen Taylor Lautner var passe laidback i svart skinnjakke og boots, mens sangstjernen Avril Lavigne hadde valgt en passe 90-talls inspirert rocka minikjole og løst, utslått hår for anledningen.

50-talls og minimalt

De flotte 50-tallskjolene gjorde et comeback under kveldens festligheter.

Både Nina Dobrev og Taylor Swift valgte flotte 50-tallssilhuetter i blåstripet og hvitt.

Dobrev fra «Vampire Diaries» hadde en gjennomført stil i innsvinget kjole fra Dolce & Gabbana og høy hestehale.

De rå, midnattsblå pumpsene, sørget for at stilen ikke ble altfor søt. Swift derimot, gikk bevisst for en søtere stil, med svingende skjørt og pumps med sløyfe.

«Bad Teacher»-stjernen Cameron Diaz er en veteran på rød løper og vet å fremheve sine fordeler.

Stjernen velger ofte korte kjoler, som setter fokus på beina. Tilbehør i kule kontraster, sørger for at kjolen blir alt annet enn kjedelig.

Relevante saker videre:

I morgen starter Oslo Fashion Week. Slik er programmet!

Hårmytene som ikke stemmer! Les mer her

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?