Seks motefilmer du kan se i sommer

BIOGRAFI: «Factory Girl» med Sienna Miller i hovedrollen er en sær og fantastisk motefilm som handler om livet til Edie Sedwick. Foto: Getty Images.

Fantastiske antrekk, flinke skuespillere, humor og romantikk eller et skarpt blikk på moteindustrien. Disse filmene går vi aldri lei av.

Malene Emilie Rustad
Publisert:

Sommerferien er til for å slappe av, reise, gå turer i fjellet... og se masse filmer. De beste er de man ikke kan få nok av. Er du interessert i mote og historiene rundt noen av bransjnes mest omtalte personer, vil du kanskje like «The Devil wears Prada» eller «Factory Girl». Vil du oppleve drama og romantikk er «Clueless» eller «Sex and the city» perfekt.

Her er seks inspirerende filmer du må få med deg, eventuelt se igjen:

«Clueless»

TRENDSETTERE: Stacey Dash og Alicia Silverstone på sitt beste i denne fantastiske komedien. Foto: Getty Images.

Denne 90-talls filmen har alt du trenger: slemme jenter, råkule antrekk, humor og romantikk. «Clueless» kom ut i 1995 og skapte en rekke trender som fortsatt inspirerer den dag i dag. Filmens handling er delvis basert på romanen Emma av Jane Austen og følger noen bortskjemte og populære jenter på videregående. Et typisk high shcool drama med fantastiske antrekk som du ikke vil gå glipp av.

«The devil wears Prada»

DJEVELENS ASSISTENT: Vi ser en løpende Anne Hathaway stable seg gjennom New York i de mest fasjonable antrekk. Scenen er en av våre favoritter. Foto: Getty Images.

Det er umulig å ikke elske denne filmen. Med Anne Hathaway og Meryl Streep i hovedrollene ser vi hvordan Andy, en kvinne uten motesans utfordrer den tyranniske moteredaktøren Miranda Priestly. Den amerikanske komedien fra 2006 er basert på en roman av Lauren Weisberger og er som jobbet som Anna Wintours assistent i Vogue.The devil wears Prada er morsom, intelligent og med et skarp blikk på moteindustrien.

MOTE

SYV MOTEFILMER DU MÅ SE.

«Factory Girl»

IT-GJENGEN: Sienna Miller, Jimmy Fallon og Guy Pearce som Edie Sedwick, Andy Warhol og Hayden Christensen. Foto: Getty Images.

«Factory Girl» er en dramafilm og biografi av den amerikanske skuespilleren Edie Sedwick. Filmen handler om hennes sære forhold til kunsteren Andy Warhol og musikeren Hayden Christensen. Denne rare og fascinerende filmen gir deg innblikk i en av New Yorks mest kjente socialites. Med Sienna Miller i hovedrollen som Edie Sedwick er det en film du må få med deg.

SKJØNNHET

SE MAKEUP-TRENDENE GJENNOM TIDENE.

«En shopoholikers bekjennelser»

HYSTERISK: Skuespiller Isla Fisher er helt fantastisk morsom i dette fyrverkeriet av en komedie. Lattergraranti. Foto: Getty Images

Denne filmen er bare fantastisk søt og morsom. Den kombinerer mote og humor på best mulig måte. Filmen er basert på Sophie Kinsellas bok med samme navn og handler om Rebecca Bloomwood som er litt for glad i å shoppe. Skuespiller Isla Fisher spiller troverdig og er hysterisk morsom i denne romantiske komedien. Antrekkene er alltid over-the-top og du får lyst til å skrike ut at hun må stoppe.

«Sex and the city (1 & 2)»

FASJONABLE DAMER: Serien er en av våre favoritter gjennom tidene og filmene er ikke et unntak. Med Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kim Cattrall i hovedrollene. Foto: Getty Images.

Sex and the city har inspirert kvinner verden over med sin fasjonable antrekk. Filmene og TV-serie følger fire karrieresterke kvinner som elsker mote. La deg inspirere av de fantastiske antrekkene. Hvis du ikke har sett de før, så har du sjansen nå i sommer.

Publisert:

Finn mer innhold om: