Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Julebordkjole: Snittet som passer til alle fasonger

Årets julebordsesong er i gang og det er tid for å finne frem festantrekket. Vi har plukket ut seks trendy budsjett-kjoler du kan bruke gjennom hele festsesongen.

kjole 3

Kjole fra Dry Lake hos nelly.com. Foto: Produsenten

kjole 3

Kjole fra Bik Bok. Foto: Produsenten

November og desember er synonymt med festsesong. Det betyr at du må planlegge antrekk til både julebordet med venninner og jobben, julaften og nyttårsaften. For ikke å glemme de obligatoriske juleselskapene.

Få de beste tipsene til å style julebordantrekket av MinMote-Sonia her!

Hvis du skulle hatt ulike antrekk til alle disse anledningene, ville det ha kostet deg dyrt. Vi har derfor funnet forholdsvis nøytrale kjoler som du kan pynte opp og ned slik du vil.

Det spesielle med akkurat disse kjolene er at de har et flatterende snitt som stort sett vil kle alle kropper. Lange ermer gjør både at du holder varmen, og ser stilig ut.

Kjole 1

Kjole fra Cubus. Foto: Produsenten

Kjole 1

Kjole fra Vero Moda hos Nelly. Foto: Produsenten

Dette styler du til

Usikker på hva du skal ha til? Kombiner julebordskjolen med halvtette svarte strømpebukser, et par kule ankelstøvletter og en lekker clutch-veske. Bestem deg for om du vil fokusere på øynene eller leppene når du sminker deg, slik at du ikke ender opp med å bli oversminket. Slik legger du perfekte «smokey eyes», og her er de beste tipsene for perfekt leppestift som holder hele kvelden.

Går du for rød leppestift?Slik unngår du at tennene ser gule ut.

Hvis kjolen du går for har drapering høyt opp ved halsen, eller detaljer på overdelen, råder vi deg til å gå for et stort armbånd istedet for halskjede eller store øredobber.

kjole 2

Kjole fra Kappahl. Foto: Produsenten

kjole 2

Kjole fra Vivikes. Foto: Produsenten

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?