Moteglipp for Lady Gaga

Lady GaGa ble kronet årets trendikon da den amerikanske motebransjen feiret seg selv mandag kveld. Popstjernen benyttet takketalen til å skrøne om Vogue-sjef Anna Wintour.

Camilla Bjørn
Publisert:

Se video av GaGas høye hæler her!

GaGa ankom prestigeutdelingen til Council of Fashion Designers of America (CFDA) i New York fashionably late, iført en sexy svart kjole med matchende slør signert Thierry Mugler, samt en turkis parykk.

På et punkt poserte GaGa så livlig for fotografene på den lilla løperen, at kjolen skle ned og avslørte litt mer enn planlagt...

Etter å ha posert forsvant hun inn i salen i Lincon Centre, som ligger på Upper West Side, og fulgte utdelingen hvor blant annet Marc Jacobs og Proenza Schouler-designerne Jack McCollough og Lazaro Hernandez gikk hjem med priser.

På scenen da hun mottok sin ikonpris avslørte GaGa at hun hadde en spesiell SMS-utveksling med VOGUE-dronning Wintour da nyheten om prisen ble kjent tidligere i år.

Ifølge popstjernen ble hun først gjort oppmerksom på prisen via en melding. GaGa trodde imidlertid avsenderen var en helt annen Anna, og svarte ”Yes bitch! Vi gjorde det”!

- Jeg fikk svar tilbake: “Så fint”, fortalte GaGa til publikums fornøyelse.

Mot slutten av takketalen ble artisten sentimental da hun la ut om kjærlighetsforholdet til mote, og betydningen de eksentriske kreasjonene har hatt for karrieren hennes.

- Fansen kommer til konsertene min og finner ut hvem de er. Våkner neste morgen og da er det en lærjakke som får dem til å føle at de kan være hvem de vil. Eller en YSL-blazer som de så i et butikkvindu som får dem til å tro at de en dag kan bli president. Mote betyr enormt mye for fansen, sa hun.

Trendikoner som Sarah Jessica Parker og Kate Moss, har tidligere mottatt den gjeve prisen.

Andre stjerner tilstedet var Olsen-tvillingene, Kanye West, Naomi Watts, Gerard Butler, Ashley Greene og modell Miranda Kerr.

Relevante saker videre:

Stjernene velger norsk design!Les mer her

Velger livsfarlige antrekk.Lady Gaga gjør alt for moten

Publisert: