10 forførende funn i butikk nå

Denne sesongen er dyremønster i vinden. Her er 10 førerende funn som er i butikk nå.

I sommer og til høsten vil ulike varianter av det forførende dyremønsteret være synlig i motebildet. Reptilskinn, leopardprikker og sebrastriper - her kan du bare velge og vrake mellom ulike varianter både når det kommer til klær, sko og vesker. Mønstrene kommer i en rekke ulike farger som gjør det enkelt for deg å kombinere dem med klær du allerede har i garderoben.

Våger du å eksperimentere litt, kan du gjøre som Heidi Klum og kombinere dyremønster i en spennende farge med et annet mønster.

LES OGSÅ: Denne jenta trenger ikke å spille på sex

Er du av den klassiske typen, kan du bruke mønstrete tilbehør i jordtoner slik som hertuginne Kate. Det vil gi antrekket ditt det lille ekstra uten å skrike etter for mye oppmerksomhet.

I butikk vil du nå finne belter, vesker, øredobber, skjerf og solbriller inspirert av dyreriket. Gå for noe anvendelig som du kan bruke ved flere anledninger.

Det er lov å ta i bruk dyremønster i hverdagen også. Gjør det enkelt for deg selv ved å kombinere mønsteret med ensfargede jeans eller skjørt, men prøv deg gjerne frem om du vil eksperimentere litt. En av sesongens hotteste trender er nemlig mønstermiks.

Er du usikker på hvordan du skal gå frem, kan du la deg inspirere av stilikoner som allerede har kastet seg over dyremønstrene.

LES OGSÅ:Her er minMote-redaksjonens sommerfavoritter

LES OGSÅ:Kjendismødrenes motetips til gravide

LES OGSÅ:Årets bademote - slik blir du sommersexy

Hvordan var din opplevelse i dag?