Dette tilbehøret sverger stjernene til

GJENGANGERE: Jessica Alba i hatt, Rachel Zoe i store smykker og Olivia Palermo i smalt belte – la deg inspirere av stjernenes klesvaner. Foto: Getty Images / All Over Press / NTB Scanpix

Se hvordan stilikonene styler sitt favorittilbehør.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Mange av oss har ett tilbehør som må på plass før antrekket føles komplett. Det samme ser ut til å gjelde stjernene. Denne høsten har flere av dem vist seg med sitt favorittilbehør - gang på gang. De er likevel flinke til å variere uttrykket og kombinerer accessoirene med nye plagg.

Mens skuespiller Jessica Alba (32) sverger til hatt i hverdagen, velger stylist og designer Rachel Zoe (42) å pynte opp rød-løper-antrekkene med store smykker. «It-jente» Olivia Palermo (27) topper sine antrekk med et smalt belte både til fest og fritid.

Jessica Alba ♥ store hatter

GARDEROBEHIT: Forrige måned viste Jessica Alba seg i både sort og blå hatt. Foto: NTB Scanpix

Tobarnsmammaen Jessica Alba kan kunsten å kle seg kult i en travel hverdag. Er du avhengig av å kunne gå i behagelige jeans og flate sko, trenger det ikke bety at du må se kjedelig ut. Med en fedora-hatt på hodet blir de avslappede antrekkene straks mer forseggjorte. Dessuten skjuler den en dårlig hårdag på et blunk.

Hatten passer like godt til trendy rutete skjorter som til en finere blazer. Jessica Alba bor i solfylte Los Angeles og kan derfor kle seg i tynne jakker, men heldigvis fungerer fedora-hatten også til lange, varme ullfrakker og et stort skjerf.

Rachel Zoe ♥ prangende smykker

GULLDAME: De siste to månedene har Rachel Zoe gått for gull ved flere anledninger. Foto: Getty Images / All Over Press

Stjernestylist og designer Rachel Zoe har kledd opp stjerner som Cameron Diaz, Kate Hudson og Liv Tyler i en årrekke. Når hun selv skal pynte seg holder hun seg tro til sin luksuriøse bohemstil.

Zoe er småbarnsmamma, noe som gjerne begrenser muligheten til å kjøre på med store smykker i hverdagen. Men når hun skal på fest topper hun som oftest de lange, løse kjolene med kraftige smykker i gull. Og Zoe begrenser seg ikke til ett stort halskjede. Når hun først skal pynte drar hun gjerne på med store, tykke armbånd i tillegg. Legg imidlertid merke til at kjolene ofte er svært enkle og uten noen form for utsmykning.

Olivia Palermo ♥ smale belter

MARKERER MIDJEN: Et viktig element i Palermos chice stil er den tynne beltet. Foto: Getty Images / All Over Press

Å stramme et belte rundt livet er kanskje den enkleste måten å gjøre et antrekk hakket mer feminint på, et triks Olivia Palermo vet å benytte seg av. I september dro «it-jenta» på motevisninger i både Paris og Milano, hvor hun satte prikken over i-en på antrekkene sine med favorittilbehøret.

Det smale beltet fungerer like fint over blazere og topper som kjoler og skjørt. Har du et plagg i skapet som henger ubrukt på grunn av dårlig passform, skal du ikke se bort fra at et lite belte kan tilføre det nytt liv. En stor, lang strikkegenser kan også bli langt mer chic ved å endre silhuetten.

Publisert: