Stjernene elsker mønstertrenden - slik kopier du stilen

Gjør som stjernene og pynt deg i sesongens mest trendy mønster - uten å tømme lommeboken.

I vår kan du boltre deg i mønster som minner om alt fra porselensfat til tropiske regnskoger. Den franske designeren Isabel Marant har latt sorte og hvite Hawaii-blomster pryde sin kolleksjon, og kjedebutikkene har som vanlig latt seg inspirere. Skuespiller Sienna Miller har allerede vist seg i en av kreasjonene som ble vist på catwalken hos Marant - kjolen koster om lag 4000 kroner. Synes du det er for dyrt, kan du gå for en lignende kjole hos både Mango og H&M til en tiendedel av prisen.

En annen populær designer blant stjernene er greske Mary Katrantzou. Hun er kjent for sine karakteristiske mønsterplagg, blant annet sett på skuespiller Jessica Alba. Kjolen med det porselensaktige mønsteren koster over 20.000 kroner. Stjel stilen ved hjelp av en lignende variant fra Asos.com, og husk å holde tilbehøret nedtonet for å få Albas delikate uttrykk.

Den tropiske trenden står også sterkt denne sesongen. Mens artisten Katy Perry har investert i en av Hervé Legérs "pre fall"-kreasjoner, kan du få samme «look» hos flere av kjedebutikkene. Se etter mønster i sterke farger som gult, grønt og blått. Velg gjerne tilbehør som tar opp én av fargene i mønsteret, eller hold deg til sort og hvitt om du vil dempe det fargesterke antrekket.

Hvordan var din opplevelse i dag?