Dette er årets store solbrilletrend

Denne våren er det reflekterende solbriller som gjelder i moteverdenen. minMote viser deg de fineste parene akkurat nå.

Alt fra mektige moteredaktører til Hollywood-stjerner har skaffet seg denne vårens og sommerens heteste tilbehør, nemlig solbriller med reflekterende glass. Brilleglasset kan gjerne være klassisk sort, men også i oransje og røde toner. De fleste motehus med respekt for tilbehør har laget sine versjoner av solbrillene, slik at både du og stjernene kan velge og vrake.

Vogue-redaktør Anna Dello Russo var som vanlig tidligere ute enn de fleste, og skaffet seg flere par slike solbriller allerede forrige høst. Denne våren har solbrillene dukket opp «over alt» på gaten under moteukene. It-jenter og trendsettere som modellene Nikki Phillips, Alessandra Ambrosio og moteblogger Elle Ferguson har for lengst kastet seg på trenden. Mens Fergueson brukte brillene som prikken over i-en til et elegant antrekk, skaffet Ambrosio seg et par med røde glass til Coachella-festivalen.

Fca/zoj

minMote-leder Sonia Huanca Vold blir ikke overrasket om solbrillene blir vårens store hit også i Norge.

- Disse solbrillene har blitt sett på nesa til flere store stilikoner, og flere bloggere her hjemme har også investert i det speilblanke tilbehøret. Dette kommer garantert til å bli sommerens store solbrilletrend, sier hun.

minMote har funnet ti par solbriller - både til luksus- og budsjettpris:

Hvordan var din opplevelse i dag?