Fem trender vi tror på i vår

Denne våren var det mange trender å se på catwalken. Vi har plukket ut fem stykker som vi har spesielt tro på denne sesongen.

silje
Publisert:

Hudfarget

Duse toner av pudderrosa og beige blir en hit denne sesongen. La deg inspirere av Stella McCartney sin power dressing med oversized blazere i fokus. Stjel kjærestens herreblazer, sy inn skulderputer og bruk den over en dus rosa kjole. Kle deg enten i nøytralt fra topp til tå eller miks og match med hvit, korall eller svart. Et stort kjede og et par bandasjesko i svart gjør kjapt antrekket mer edgy.

1980-tallet

Beat it! Nå er det på tide å trekke frem Michael Jacksons militærjakker og Madonnas hvite blondekjoler. La deg inspirere av originale bilder av kongen og dronningen av pop, eller kjente 80-tallsfilmer som Breakfast Club, St. Elmos Fire og 9 ½ Weeks. Steinvaskede jeans er en klar hit og de skal gjerne være hullete og slitte. En annen kul look er den sporty varianten a la Flashdance, gjerne med bar mage for de aller tøffeste.

Safari

En glamorøs Indiana Jones er utgangspunktet for denne sesongens safaristil. Korte cityshorts, jakker med belter og den karakteristiske hatten, var gjengangere på catwalken denne våren. La safaristilen bli sexy med sotede øyne, høye stiletter og det klassiske belte i livet. Vil du ha litt ekstra glamfaktor kan du tilsetter paljetter i form av en bukse eller topp, som sett hos Ralph Lauren.

Geometri

Glem de søte blomstene og gå for stramme grafiske mønstre. På catwalken så vi polkadotter, striper og firkanter. Den mest vågale kan mikse og matche de forskjellige printene. Er du litt mindre vågal, investerer du heller i en jakke i mønsteret som du kan bruke til dine jeans og t-skjorter. Mange av designerne viste denne looken i svart og hvitt, men de aller tøffeste blander trykkene i forskjellige farger.

Metallisk

La deg forføre av sesongens mest omtalte visning, Balmain, og kjøp deg en tøff paljettkjole. En av sommerens mest populære materialer er nemlig metallisk i form av gull, sølv og paljetter. Vær vill og gal og gå for et helantrekk i skimmer som en kjole, bukse eller jakke. Hvis du synes det blir litt mye, er det bedre å satse på metalliske detaljer som vesker, topper eller sko. Denne trenden er flott til litt solbrun hud og passer perfekt til alle sommerens store fester.

Publisert: