Fem gaveforslag til henne

Her er fem forskjellige gavetips til hva du kan gi din kjære eller din mor på søndag.

Mari Glans
Publisert:

For mange menn er Valentines Day og morsdag like vanskelig hvert år. Når disse dagene i tillegg treffer på samme dato, blir det dobbelt så vanskelig å finne en liten oppmerksomhet å gi. Derfor har vi funnet fem klassiske gaver du kan gi som en oppmerksomhet til din kjære eller din mor på søndag.

Smykker

Smykkerer alltid en sukksess å gi bort, og det trenger ikke være dyre smykker det er snakk om. Et par kule øredobber, et armbånd eller smykke i sølv, er en fin og hyggelig gave å få uansett. Trikset er å finne smykker som passer stilen til din utkårede eller din mor. Er hun en mer rocka type, vil hun nok heller foretrekke et tykkere armbånd enn et par perleøredobber. Nå er kjempestore ringer som kan has på peke- eller langfingeren veldig trendy, så det er et godt tips om mottakeren av gaven er av den motebevisste sorten.

Snik litt i smykkeskrinet hennes om du er usikker, da får du en god pekepinn på hva hun liker. Eventuelt er som regel betjeningen i butikken til god hjelp om du trenger hjelp.

Smykkene skal være store!Sofi sjekker trendene i New York

Undertøy

Dette er en klassiker på Valentines Day, men kan også funke om det er en gave til mor. Unngå i såfall de mest sexy variantene. Til kjæresten kan man gjerne velge litt dristigere undertøy, men husk at det skal være en romantisk gave, så styr unna de mer tacky variantene. Velg gjerne blondeundertøy, det er både romantisk og klassisk.

For at undertøy skal være en vellykket gave, er det helt nødvendig å kjøpe riktige størrelse, både når det gjelder BH og truse. Finn ut hvilke størrelser hun bruker på forhånd ved å ta en titt i undertøysskuffen. Se på flere BHer og truser, og se hvilke størrelser som det er mest av. Størrelsene kan variere fra merke til merke.

Les vår BH-guide!Finn den perfekt BH

Gavekort på spa

Dette er en gave alle kvinner vil sette pris på. Gi et gavekort på en valgfri behandling, slik at hun selv kan bestemme om hun vil ha massasje, hudpleie eller en annen type behandling. Her kan man som regel velge prisen selv, så denne gaven kan passe alle lommebøker.

En slik gave er en suksess både hos mor og kjæreste, da den gir ekte kvalitetstid hvor man virkelig kan slappe av. Og jenter er som regel alt for dårlige til å unne seg slike luksusbehandlinger selv.

Gavetips til menn!Disse produktene bør han ha på badet

Kroppsprodukter

Alle jenter liker å skjemme seg bort med gode produkter, så det er alltid en gledelig gave å få. Produktene trenger ikke å være så dyre, men man bør unngå å kjøpe produkter på dagligvaren når det er en gave. Kjøp gjerne flere produkter i samme serie, for eksempel en kroppsskrubb og bodylotion som hører sammen.

På denne årstiden er dusjolje, kroppsolje og rike kremer ekstra velkomne på grunn av at mange har tørrere hud enn ellers. Lukt også på produktene før du kjøper, god duft utgjør mye av luksusfølelsen.

En annen fin gave er å gi parfyme, det blir alle jenter glade for å få. Om det er til kjæresten, kan man driste seg til å velge ut en parfyme selv, men det tryggeste er å kjøpe en parfyme man vet hun liker. Det samme gjelder for mor.

Ikke spray for mye!Slik bruker du parfyme riktig

Det beste tipset er å skrive ned navnet på hvilke parfymer hun har brukt før og ta dem med på parfymeriet. På den måten kan betjeningen enklere finne ut hvilken type duft hun liker, og det gjør det mye enklere å velge ut en ny parfyme.

Om hun allerede har en fast favorittduft, kan du kjøpe tilleggsproduktene i samme duftserie. De fleste dufter kommer med bodylotion og dusjgelé som hører til parfymen. Enkelte parfymer har også duftlys i samme serie, en perfekt gave for de som allerede har funnet favorittparfymen.

Disse parfymene bruker stjernene!Se favorittene her

Sjokolade og blomster

Ja, denne gaven enkel og lettvint, men det betyr ikke at det er noe jenter ikke setter pris på å få. Men kjøp skikkelig sjokolade fra en delikatessebutikk og kjøp langstilkede roser til kjæresten. En blomsterkvast fra Rimi er ikke helt det samme. Ta deg også bryet med å kjøpe et ordentlig kort, og skriv en romantisk og personlig hilsen på det for å gjøre suksess med gaven.

Om gaven egentlig er en kriseløsning i siste liten, kan du gjøre den bedre ved å legge ved et hjemmelaget gavekort på en fin restaurant, weekendtur eller kinobilletter.

Relevante artikler videre:

Flere stjernetips!I sminkepungen til Lily Allen

Skinn er inn!Se hvordan du bruker skinnplagg

Ny høstjakke?10 kule jakker du kan bruke nå

Kul partymakeup!Kopier looken til Gucci

Publisert:

Finn mer innhold om: