Kle deg kult i regnværet

Regnvær er ikke til å unngå i blant. Se hvordan du kan gå for en klassisk, trendy, feminin eller sporty stil i regnværet.

silje
Publisert:
MinMote.no - Norges største moteside

Klassisk

En trenchcoat er en klassiker som aldri ruster, og denne frakken kan du fint bruke på en regnværsdag. Et par klassiske Tretorn gummistøvler og en pen jeans gjør susen for dette antrekket. Sett farge på tilværelsen med en paraply i en knallfarge.

MinMote.no - Norges største moteside

Sporty

Liker du ikke å gå med en paraply, investerer du i en sporty regnjakke med hette, som tåler det meste. Sprit opp antrekket med farger, men gå for gode gummistøvler som holder koken selv på den mest regntunge dagen. Går du uten paraply er det lurt å velge en veske som tåler å bli litt våt.

MinMote.no - Norges største moteside

Feminin

Om det er varmt uten er det er kult med en kjole til et par grove gummistøvler. En kardigan hjelper deg å holde varmen og en paraply som tar opp fargene i kjolen, gjør at du får akkurat den rette feminine touchen. Titter solen frem, er det bare å kle av seg kardiganen for en søt look.

MinMote.no - Norges største moteside

Trendy

Ikke alle orker å gå i gummistøvler. Da er det bare å la seg inspirere av skuespilleren Rachel Bilson, og ta frem et par ankelboots. Du kan helt fint gå i boots i regnet, bare sørg for at du impregnerer de godt først. Et par Capri jeans, en romslig veske og et fargerikt leopardskjerf, gjør deg klar for en tur på kafé med venninnene.

Følg minMote på Twitter!
Publisert: