Kle deg kult på fest i helgen

For mange er helgen synonymt med fest og mange trenger inspirasjon til hva du kan ha på deg. Jeansen er et basisplagg de fleste har i skapet og her viser vi deg hvordan du styler den på tre forskjellige måter.

Se sommerens mest sexy trend

Trendy

Den hotteste jeansen du anskaffer deg denne sesongen er en slitt jeans, gjerne i en lys eller hvit farge. Velg en hvit blazer a la 80-tallet og en t-skjorte med trykk som base. Sats på eksklusivt og trendy tilbehør, som disse skulpturelle skoene med røde detaljer fra Acne og en av sesongens mest omtalte vesker fra Alexander Wang.

Finanskrisen inspirte ny duft

Avslappet

Kanskje skal du rett fra jobb på byen og da gjelder det å gå for et antrekk som lett kan oppgraderes. En jeansshorts er en must-have i sommer og kan fint pyntes opp på kvelden med en paljettjakke. Gladiator eller ballerinasko er perfekt for deg som foretrekker lave hæler, men ønsker du litt høyde kan du heller gå for et par statementsko. Velg deg clutch med detaljer og kun litt smykker til denne looken, siden paljettjakken er et smykke i seg selv.

MinMote.no - Norges største moteside

Klassisk

Mørke jeans går aldri av moten. Et par jeans i en mørk modell virker slankende og passer perfekt som base for en kveld på byen. Velg en topp i en løs modell eller en tunika med belte i livet til denne stilen, hvis du har litt former. En topp i dyreprint gjør antrekket hakket annerledes, selv om basisfargene er sort og hvitt. Med en stor coctailring og en kul veske, er du klar for en tur på byen med jentene eller en spennende date.

Hvordan var din opplevelse i dag?