Kle deg minimalt

I høst kan du kle deg minimalistisk. Enkle og rene linjer karakteriserer en av høstens største trender.

silje
Publisert:

Den minimalistiske trenden var nesten garantert et comecback, som en reaksjon på forrige års paljettfest. I høst har designerne tatt et dypdykk i 90-tallet, med designere som Phoebe Philo for Celine og Stella McCartney i spissen. Designeren Calvin Klein er også en designer som er synonymt med det minimalistiske utrykket og har vært kjent verden over som «the supreme master of minimalism.» Calvin Klein skuffet heller ikke denne sesongen, ermeløse kjoler og skarpe silhuetter gikk igjen på catwalken for ren og stram stil.

Ikke fan av minimalisme? Her er 9 andre hotte trender!

Powerwoman

La deg inspirere av Calvin Klein og Stella McCartney og sats på den samme fargen fra topp til tå. Beige, kamel, grått, mørkeblått eller svart er sikre høstinvesteringer. Bli en powerwoman i skreddersydde dresser eller minimalistiske kjoler. Gre håret bakover i en stram hestehale, eller sats på en sideskill, for den rette rene looken. Stilen er feminim, sterk og sexy.

På tide med en forandring? Her er høstens hotteste frisyrer!

Slik lykkes du med denne trenden

Denne stilen er perfekt for deg som liker den rene minimalistiske tendensen og ikke for mye dilldall. Sats på enkle plagg, uten detaljer. Stilen er ukomplisert og klassisk. Ha fokus på kun noen få plagg, som går i denne stilen. Bytt ut tilbehør som smykker med plagg med skarpe og interessante snitt. Tynne belter uten detaljer gir et stramt inntrykk. Skinny svarte bukser, blyantskjørt, bukser og ytterjakker med kuttede detaljer er gode kjøp. Eller la deg inspirere av Celine og sats på svarte skinnskjørt, en hvit blondetopp og et par svarte pumps eller boots.

Det beste med denne trenden, er at du sikkert allerede har flere plagg i garderoben som passer denne stilen. Har du en trenchcoat, kamelkåpe eller et par herrebukser er det bare å finne de frem fra skapet og bruke de i takt med høstens minimale trend.

Relvante saker videre:

På shopping i helgen? Her er flere fine høstfavoritter som ikke går av moten

Han er H&Ms nye gjestedesigner. Se hvilken designer det ble her!

Publisert: