Slik får du Chanel-stilen

Svart på hvitt går aldri av moten. Coco Chanel sitt navn er synonymt med denne stilen som alltid finner veien tilbake i motebildet, enten det er med en klassisk eller trendy vri.

silje
Publisert:

Kle deg som en lady

Dette har du i klesskapet

Du har: Svart blyantskjørt eller en bukse, hvit skjorte, svart blazer.

De fleste har basisplagg i svart og hvitt i garderobeskapet. Prøv å tenke ut nye måter dette kan kombineres på, i tider da man kanskje ikke har all verdens av penger på kontoen. Ofte skal det ikke så mye til for at et antrekk kan bli som nytt.

La et blyantskjørt eller en svart bukse være utgangspunktet for antrekket. Kanskje har du et gammelt skjørt, eller en svart bukse som du kan børste støvet av. Skjørtet eller buksen blir flott med en hvit herreskjorte eller en topp med en søt applikasjon. En svart blazer gir en klassisk stil, men ønsker du en mer trendriktig look bruker du militærjakken.

Les mer om: Klassikerne som aldri ruster

Trendy look

Enkle oppdateringer: Hårbånd, blondehansker eller hvite pumps.

Ønsker du å oppdatere garderobefavorittene kan du gjøre et par enkle grep. Et hårbånd eller en rosett til å feste på en jakke, kan gjøre hele forskjellen. Et svart pannebånd med en rosett lager du deg selv på 1-2-3. Et par blondehansker er også et spennende tilbehør som ikke koster all verden. Ønske du et litt mer rocka utrykk kan du fint gå for et par hvite pumps. (Dette tilbehøret kan du også bruke til slitte jeans for den ultimate 80-talls stil).

Les mer om:Stylistenes heteste sommertips

Klassisk look

Enkle oppdateringer: Perler, ballerinasko eller rød leppestift.

Synes du dette blir for trendy, går du for den klassiske Chanel-stilen, som er enkel og elegant. Perler, en quilting-veske og et par ballerinasko, er det perfekte tilbehøret for deg som ønsker en helt enkel stil. Ofte er jo det enkle det beste. Ønsker du en liten vri, maler du leppene i en klassisk rødfarge. Det blir garantert en spennende forandring.

Les mer om:Kjendisene velger røde lepper

Publisert: