Sarah Jessica Parker skal designe for Halston

Sarah Jessica Parker (44), mest kjent fra serien 

silje
Publisert:

«Sex and The City» skal være med på designerlaget til det legendariske designerhuset Halston.

I juni kommer «Sex and The City2»på kino. Se traileren her!

Headhuntet til jobben

Skuespilleren skal være headhuntet til jobben for det amerikanske merket. Det er fortsatt usikkert om Parker kun skal være en av de nye kreative designerne eller også ha en mer avgjørende rolle i firmaet, skriver Stylelist. I første omgang skal samarbeidet omfatte «Halston Heritage», som er en litt hippere og rimeligere underkolleksjon hos Halston. Det er ikke første gangen Sarah Jessica Parker prøver seg som designer. Parker har tidligere designet klær under Steve & Barry, med sin egen kolleksjon «Bitten.» Hun har også samarbeidet tett med stylist Patricia Field under årene med «Sex and The City»og lang erfaring som überfashionista Carrie Bradshaw i samme serie. I tillegg har skuespillerinnen hatt stor suksess med sine parfymer som «Lovely» og «Covet.»

Sarah Jessica Parker har mange jern i ilden. Slik dufter du som skuespilleren

Bruker kjolene i «Sex and The City2»

I klipp fra den nye «Sex and The City2»-filmen har fashionistaen allerede blitt sett i to kjoler fra Halston Heritage, den hvite kjolen på selve filmplakaten og en lilla 70-talls diskokjole under innspillingen av filmen i New York. Bildene av kjolene har allerede gått verden rundt og mange står på venteliste for å sikre seg en av kjolene. Halston er kjent for sine flotte 70-talls snitt, jetsett liv og Studio 54. Designeren Roy Halston satte standarden på 70-tallet med sine glamorøse og elegante kreasjoner. Jetsett jenter som Bianca Jagger og Angelica Houston var ofte å se i Halstons design. Og kolleksjonen Halston Heritage er inspirert av nettopp denne tiden og det originale designet til Roy Halston.

Lykken kan snu

I 2008 relanserte Hollywoodmogul Harvey Weinstein, kjendisstylist Rachel Zoe og Tamara Mellon fra Jimmy Choo, Halston. Men på tross av vakre kolleksjoner har det vært en tøff start for det amerikanske designerhuset. Nå sitter designeren Marios Schwab ved roret og skal vise sin første kolleksjon for Halston under New York Fashion Week i februar. Med Sarah Jessica Parker som levende filmreklame for Halston Heritage i «Sex and the City2», kan det være lykken er i ferd med å snu for det legendariske merket.

Halston Heritage vil blant annet bli tilgjengelig på net-a-porter.com og Madison i Los Angeles.

Relevante artikler videre:

Sarah Jessica er kjent for flotte kjoler på rød løper.Her er hennes favoritter!

Hvilken kropp tjener mest i 2009?Få svaret her!

Plei huden godt i vinterkulden.Få gode tips her!

Publisert: