Kort, kortere, kortest

Det er ingen tvil om hvilken skjørtelengde som var favoritten blant stjernene på nattens Teen Choice Awards.

Selv om skjørt med lengde til under knærne er blant høstens store trender, viser de unge stjernene i Hollywood at kort fortsatt er favoritten på rød løper.

«Gossip Girl» Leighton Meester møtte opp på Teen Choice Awards i en av kveldens desidert korteste kjoler. Søte blonder, lange ermer og ingen utringning gjør at hun slipper unna med det også. Kjolen er fra Emilio Pucci og skoene med hvite rosetter og åpen tå gir antrekket en morsom vri.

Den lille hvite

Den britiske programlederen Cat Deeley trakk gjenomsnittsalderen noe opp denne kvelden, men var likevel med på den korte trenden. Den lille hvite kjolen er sommerens store slager, og Deeley stilte i en hvit kjole med asymmetrisk skjæring på brystet fra Preen. Hun matchet kjolen med hvite sandaler og neonrosa neglelakk på tærne.

Nygifte Megan Fox gikk for et todelt antekk, men viste likevel mye lår. Det korte metallisk skjørtet og den blåmønstrete toppen gjorde at Fox fikk en mer avslappet look enn de andre på den røde løperen.

Denne kroppen vil kvinner ha!Les mer her

Kort og elegant

Twilight-stjernen Ashley Greene valgte en mer elegant variant av den korte kjolen. Hun kom i en hudfarget kjole med blondedetaljer fra Valentino og sorte, klassiske pumps på føttene. Disney-stjernen Selena Gomez var en av flere som gikk for den lille hvite kjolen, denne fra BCBG Max Azria. Skuespiller Kristen Bell var en av kveldens best kledde stjerner i en rød- og hudfarget kjole fra Stella McCartney.

Kim Kardashian valgte som vanlig en kjole som framhever figuren hennes, og kom i en sort kjole med den ene armen bar og glitrende steiner på skulderen. Emma Roberts kom i en gulgrønn stroppeløs kjole fra Brian Reyes. Hilary Duff kom i en turkis kjole fra Hervé Léger.

Få tips fra Kim Kardashian.Slik kler du formene dine

Relevante artikler videre:

La neglene synes!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder i sommer

Lilla er hot på øynene.Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablondt hår

Hvordan var din opplevelse i dag?