Stella:- Legger mye tid i sceneantrekkene

Trondheim: Stella Mwangi (24) styler seg selv og elsker store smykker. Møt jenta som Haba-haba seg inn i de norske hjerter.

silje
Publisert:

Sangeren er aktuell med VG-lista, nytt album «Kinanda», og singlene «Lookie Lookie» og «Take My Time.» minMote møter sangfuglen mellom slagene på VG-Lista i Trondheim.

Før var stilen mer hip hop, men etter Eurovison utviklet stilen seg i en mer feminin retning, men sangfuglen setter alltid sin egne kule signatur på antrekkene.

På scenen foretrekker hun korte kjoler, men til hverdags er det en laidback stil som gjelder.

- Jeg er veldig glad i farger, det får meg alltid til å føle meg vel og i godt humør. I hverdagen går det i mye jeans, sneakers og shorts, sier Mwangi til minMote.

Og fortsetter:

- Jeg styler som oftest meg selv og er opptatt av at det skal være enkelt å bevege seg på scenen. Derfor blir det ofte korte kjoler eller jumpsuits. Jeg mikser og matcher klær og merker, og liker spesielt merker som Haust. Det er gøy å style seg selv, da blir man mer observant på hva man har på seg. Folk forventer show, så det er kult å legge litt ekstra tid i sceneantrekkene.

Men Mwangi innrømmer også at det er greit med litt profesjonell hjelp til store anledninger.

- Til store begivenheter er det greit å legge enda litt mer arbeid i antrekkene. Jeg har blant annet fått hjelp av stylist og designer Ida Østby, som blant annet stod for det kule gullantrekket under Eurovision.

Bruker du mye tilbehør?

- Jeg elsker smykker! Jo større, jo bedre. Store øredobber, kjeder, ringer og armbånd setter preg på et antrekk, smiler den populære artisten.

Pakking på høyt nivå

Mwangi er ofte på reisefot, og ifølge sangfuglen er det mye planlegging som sørger for at pakkingen av kofferten blir en suksess.

- Jeg er ikke så bra på å pakke. Før tok jeg med meg masse, men da ble det enten for mange topper eller underdeler, så nå prøver jeg alle antrekkene før jeg drar. Da blir det mye mer organisert. Men det tar selvfølgelig mye mer tid, men resultat blir mye bedre!

Hvordan er din drømmesommer?

- Akkurat slik som den er nå! Jeg elsker å dra på tur og opptre med korvenninner, det er den perfekt sommeren for meg, avslutter Mwangi til minMote.

Relevante saker videre:

På shopping? Få inspirasjon av minMote-redaksjonen!

- Sporty jenter er sexy! Rapduoen Erik & Kriss om hvordan jenter bør kle seg

Publisert: