minMotes desemberfavoritter

I desember er det både julegavejakt og varme klær mot kulden som opptar minMote-redaksjonen.

silje
Publisert:

Leder for minMote, Silje Pedersen

- Jeg må innrømme at akkurat nå, er jeg mest opptatt av å holde varmen i kulda. Jeg kler meg i tynn ull og gjerne lag på lag, for å holde meg varm. Jeg har hamstret ulltopper, ullstrømpebukser, sokker og ullsåler, så jeg ikke skal fryse. Falke og Pierre Robert har mye bra strømper og topper i forskjellige prisklasser.

- Øverst på ønskelisten til jul står et par spisse pumps fra Christian Louboutin. Kanskje skal endelig klassikerne bli mine? Jeg har lagt inn ønskelisten hos julenissen, det er lov å drømme.

- Alle festantrekkene er mer eller mindre i boks, så nå fokuserer jeg på å finne varme og kule hverdagsgensere, gjerne i fine pudderfarger.

- Ikke alle julegavene er helt i boks, men nå har jeg funnet ut at noen av venninnene mine får en blanding av fine smykker og strikkalapper fra Kari Traa, der inntektene går til Kirkens Bymisjon. Siden mange av mine venninner er flittige strikkere, er dett en perfekt gave. Lappene koster 150 kroner og pengene går til de som trenger det aller mest.

Vinn flotte premier i minMotes julekalender!

Journalist og student, Cathrine Elnan

- Jeg er en stor tilhenger av bodies, selv om mange syns plagget minner om «Dirty Dancing» og ballettimene man hadde som liten. Denne varianten med flettet krans i halsen falt jeg pladask for, og den passer til det aller meste.

- Man kan fort bli lei av å gå i kjole eller skjørt ved festlige anledninger, derfor slår jeg et slag for shortsen. Denne kan kombineres med en topp, et par tykke strømpebukser, en blazer og noen stilige ankelstøvletter. Fiks ferdig til fest!

- Store ringer med dyremotiver er en favoritt, men av og til er det greit med litt enkle ringer også. Denne trepakningen fra H&M er rimelig og ringene er fine hver for seg eller sammen.

- Alt trenger ikke være sort, rødt eller mørkelilla, selv om vi befinner oss midt i adventstida. Blå er en fin farge uansett årstid, og denne kjolen var passe søt samtidig som den hadde spennende grafiske detaljer.

- Brun øyenskygge går til de fleste øyefarger, og kan brukes både på fest og til hverdags. Det er alltid lurt å ha et skrin med flere farger, så kan man bruke de lyse fargene på dagtid og de mørke tonene til kvelden. Kjekt å ha i veska, med andre ord.

- Vis oss hva som er ekte! Ungdom går ut mot retusjering av bilder

Videojournalist, Merete Gamst

- Jeg ønsker meg en fuskepelsvest jeg kan bruke utenpå festkjolen og til hverdags. Denne sørger for at skuldrene holder seg varme.

- Mange bruker hair extensions når de skal pynte seg litt ekstra til fest. Hos Bobbys.no finnes det extensions for de fleste hårtyper og håret har påsydd klips som skal gjøre det enkelt å sette på. Jeg ønsker meg extensions for å få mer fylde og lengde på håret.

- Det er ikke så lett med høye hæler i dette vinterværet, men nye ankelstøvletter er uansett på ønskelisten min. Disse stilige bootsene er fra Acne.

På tide med noen nye sko i garderoben? Her er de beste nettbutikkene for sko!

Journalist og student, Julie Vissgren

- Jeg ønsker meg en stor deilig ullgenser. Denne genseren minner meg om et vintereventyr med snø, pepperkaker og kos. Den kommer til å holde meg god og varm gjennom de lange vintermånedene.

– Det er vanskelig å se trendy ut i kulda, men disse skoene er både stilfulle og varme og kan brukes til både hverdag og fest.

- På vinteren trenger håret litt ekstra pleie. Denne masken fra Redken redder meg fra dårlige hårdager.

- Tidløs og klassisk. Ingenting er mer sexy enn en herreklokke. Den gir deg en avslappet stil og spriter opp ethvert antrekk. Et «must-have» på ønskelisten til jul!

Relevante saker videre:

Slik sminker kjendisene seg.- Kult å leke med farger

Edgy og spennende. Stjel stilen til Emma Watson!

Publisert: