Kardashian stjal showet på prisdryss

Kim Kardashian (30) korsettkjole var kveldens kjolehøydepunkt da magasinet Glamour avholdt konkurransen «Women of the year award» i London tirsdag kveld.

Sara Johannessen
Publisert:

På Berkeley square garden i går kveld var det glamour så langt øyet kunne se - og selvfølgelig en og annen motetabbe. Skinnende, tettsittende og korte kjoler preget den røde løperen da trendy kvinner feiret seg selv, 10 års jubilanten Glamour og ikke minst årets kvinnelige prisvinnere.

Vogue skaper debatt. Se den formfulle grunnen.

Sort og godt

Kardashian strålte i en havfrueformet svart korsettkjole som fremhevet den formfulle stjernen, og de store rosa og dueblå øredobbene ga det sorte blondeantrekket et snev av farge. En annen stjerne som hadde valgt sort, langt og skinnende var Jessie J, hun toppet den paljettbesatte kjolen med et gullfarget statementsmykke og 50-talls bølger.

Formfull? Slik kler du deg som Kim.

Sommerfriskt

Katherine Jenkins stilte i en knallrosa maxikjole fra Victoria Beckhams vår/sommerkolleksjon, mens supermodellen Rose Huntington Whiteley matchet i beige pumps fra Christian Louboutin og kjole fra Dolce & Gabbana.

Andre var ikke like heldige i valg av antekk til festen. Paloma Faith er tydeligvis fan av Lady Gaga og stilte i en kreasjon sterkt inspirert av den eksprimentelle popartisten. En annen som hadde bommet helt på valg av rødløper-antrekk var Alexandra Burke. Den blomstrete maxikjolen fra Dolce & Gabbana lignet dessverre mer på et litt stort og blomstrete telt enn en elegant festkjole.

Her er kveldens vinnere:

Årets designer: Sarah Burton

Årets TV-personlighet: Dannii Minogue

Årets designer av tilbehør: Victoria Beckham

Årets gründer: Kim Kardashian

Morgendagens kvinne: Jessie J

Redaktørens spesielle valg: Rosie Huntington Whiteley

Relaterte saker videre:

- Modeller har en best før dato.Modellbransjen er knallhard

-Ingen vil se tykke modeller på catwalken.Karl Lagerfeld skaper reaksjoner

Publisert: