Derfor «eier» Kendall Jenner modellbransjen akkurat nå

Kendall Jenner

Kardashian-søsteren Kendall Jenner (19) har for lengst bevist at hun er mer enn en realitykjendis – nå dominerer hun modellbransjen.

Line Blokhus
Publisert:
Kendall Jenner

Kendall Jenner for Fendi høst/vinter 2015. Foto: GETTY IMAGES

Kendall Jenner

Kendall Jenner for Givenchy vår/sommer 2016. Foto: GETTY IMAGES

Kendall Jenner

Kendall Jenner for Chanel haute couture 2015. Foto: GETTY IMAGES

Kendall Jenner

Kendall Jenner for Versace haute couture 2015. Foto: GETTY IMAGES

Realitystjernen og supermodellen har landet den ene store modelljobben etter den andre, og har på kort tid tatt motebransjen fullstendig med storm. Bare de seneste ukene har Jenner fylt sin modell-CV med visninger og kampanjer som beviser at hun er den hotteste supermodellen akkurat nå.

Les også:Cindy Crawfords datter landet modellkontrakt

På Versaces stjernelag

Under haute couture-moteuken i Paris var Jenner en av supermodellene som Versace hadde hanket inn for å vise frem sin supersexy kolleksjon. Flere medier hyllet visningen og castingen opp i skyene. Ifølge Instyle så modellene ut som bohem-inspirerte gudinner, og designer Donatella Versace gikk for en gangs skyld vekk fra sine glitrende og metalliske kreasjoner.

Versaca 2015 3

Versace haute couture fall/winter 2015. Foto: Getty Images

Versaca 2015 3

Versace haute couture fall/winter 2015. Foto: Getty Images

Versaca 2015 3

Versace haute couture fall/winter 2015. Foto: Getty Images

Versaca 2015 3

Versace haute couture fall/winter 2015. Foto: Getty Images

Lagerfelds Chanel-brud

Få dager etter Versace-visningen var Jenner Karl Lagerfelds håndplukkede haute couture-brud under Chanels moteshow. Helt siden slutten av 1940-tallet har det vært en tradisjon at couture-designerne avslutter haute couture-visningene med å vise én ekstravagant brude-look.

Les også:Høydepunktene fra haute couture-moteuken

AVSLUTTET SHOWET: Jenner sammen med Karl Lagerfeld på Chanel-visningen under haute couture-moteuken i Paris. Foto: GETTY IMAGES

Kampanje for Calvin Klein

Men Jenner rundet ikke av moteuken i Paris med det ærefulle oppdraget som couture-brud. Dagen etter ble det nemlig kjent at supermodellen figurerer i Calvin Kleins seneste kampanje – kun iført en stringtruse.

Les også:Fansen reagerer på Justin Bieber-retusjering

Fronter Fendi

Som om ikke det var nok, ble det det uken etter avslørt at Jenner vil fronte Fendis høst 2015-kampanje. Merket som under den franske haute couture-moteuken viste frem en kolleksjon som utelukkende besto av pels.

KOMMENTAR: En trist oppvisning av Lagerfeld

Ifølge flere medier, blant annet The Mirror og Daily Mail, skal Jenner ha møtt massiv motstand etter at supermodellen postet et bilde fra kampanjen på sin Instagram-konto. Selv om over en million fans har likt bildet, skal kommentarfeltet ha florert med negative kommentarer.

Publisert: