Ukens trendsetter: Vanilla Scented

Bak en av Norges kuleste blogger skjuler det seg en jente med bein i nesa. Maria Nguyen inspirerer hundrevis av jenter med sin kule stil på bloggen VanillaScented. I sommer ønsker hun seg en veske fra Alexander Wang og fargerike blazere.

silje
Publisert:

Navn: Maria Nguyen

Blogg: Vanilla Scented

Yrke: Student

1. Beskriv stilen din

- Jeg liker å holde meg oppdatert på det som er trendy, men kombinerer det til min personlige stil som er veldig enkel og kul, sier Maria Nguyen til minMote. Jeg pynter meg alltid til hverdags, men som oftest kler jeg meg i kontraster slik at for eksempel hvis jeg har på meg høye pumps så slenger jeg på meg en oversized genser eller en blazer for å tone det litt ned. Laidback er stikkordet.

MinMote.no - Norges største moteside

2. Hvilke plagg kan du ikke leve uten?

- Jeg må nesten svare svarte sko, siden 90 prosent av skoene mine er svarte! Ellers er jeg veldig glad i blazere og gode basis plagg som t-skjorter og gensere. Hvis man skal investere i noe så burde det egentlig være i slike basisplagg.

3. Hvorfor begynte du å blogge?

- Jeg leste veldig mange moteblogger og ble inspirert til å lage en selv. Jeg merket veldig fort at det var noe for meg. Det er jo akkurat som å snakke om mote med venninnene sine, og det er jo veldig gøy. Blogging handler tross alt om å kunne dele interessen sin med andre og utveksle meninger.

MinMote.no - Norges største moteside

4. Hvis pris ikke er et hinder, hva ønsker du deg da mest av alt?

- Jeg vil, nei skal, ha meg en veske fra Alexander Wang!

Den søte 19-åringer fikk kjapt status som i motebloggermiljøet som "one to read". Bloggen er spennende og Nguyen lager ofte sine egne klær til stor inspirasjon for leserne.

- Jeg er veldig glad i DIY-prosjekter (do it yourself)! Det er en super måte å få en personlig vri på noe som er trendy, eller et designerplagg som koster litt for mye. I tillegg blir det ekstra spesielt når man har laget det selv. I det siste har det vært veldig populært å bleke og ødelegge jeans for å få en slitt look, klippe og rive opp t-skjorter, men også å sette nagler på alt mulig. Dette er veldig enkle prosjekter som alle kan gjøre.

5. Hva er dine beste shoppingtips?

- Å handle vintage. Det handler mye om å kunne se potensiale i ting. Noen vintagebutikker kan være litt uoversiktlige, men man må bare ta seg god tid og ikke la helhetsutrykket skremme deg. Ta en god titt og se på enkeltplagget. Jeg elsker å finne frem skatter som ingen andre har. Hvis man ikke er så glad i vintage, så ta en kikk i din mors/bestemors garderobe.

MinMote.no - Norges største moteside

6. Hva inspirerer deg?

- Andre motebloggere, kjendiser og streetstyle. Jeg liker også veldig godt å se innom blogger som er litt annerledes og sjekke ut mindre kjente designere for å få inspirasjon fra noe helt annet enn det som er trendy akkurat nå. Det hender jo at man blir litt lei av ting som er hyped og vil prøve seg på noe nytt.

7. Hva er sommerens må-ha?

- Store statement-smykker, gjerne i sølv. Et plagg i «nude». Fargerike blazere, denimshorts og magetopper.

8. Hva kan du ikke leve uten?

- Mote er fantastisk. Det er gøy og det er en del av hverdagen min. Men det som betyr aller mest for meg er selvfølgelig familien og vennene mine.

Følg minMote på Twitter.
Publisert: