Dita von Teese

silje
Publisert:

Du ser henne på reklamepostere rundt om i byen. Burlesquedanseren Dita von Teese er nemlig en av kjendisansiktene som har stillt opp for H&Ms Fashion Against AIDS kampanje. Hennes t-skjorte design og bidrag kan du se på bildet ovenfor.

Personlig har jeg alltid synes jeg Dita von Teese har en fantastisk flott stil, noe ble forsterket da jeg møtte henne på vintagesshopping i Los Angeles ifjor. Vi stod tilfeldigvis begge å gravde i samme stativ med vintagekjoler på en vintagemesse, da jeg møtte henne. Du kan ikke unngå å se von Teese. Hun har en gjennomført stil, som ifølge henne selv er inspirert av 50-tallet, pin up og egne ideer. Selv om det er vanskelig å tro, kjøper von Teese mesterparten av klærne sine selv. Hun bruker ikke stylist og er ofte på skattejakt i Hollywoods vintagebutikker.

Von Teese er glamorøs og spiller sin rolle til fingerspissene. Hun snakker lavt, men fast og gjør fort inntrykk. Hun legger også sin egen sminke og ruller håret selv. Ikke værst i en by der nesten ingen går utenfor døren uten en stylist.

Vil du støtte en god sak og få en bit av Dita, sjekker du ut H&MS Fashion Against AIDS. Dita Von Teese er en av flere kjendiser som har designet t-skjorter for butikk kjeden.

Følg minMote på Twitter.

Publisert:

Finn mer innhold om: