Michelle Obama inspirert av «Sex and The City»?

Stilikonet Michelle Obama har ankommet Norge. Til sitt første møte med norsk jord valgte hun forskjellige nyanser av lilla og trendy gullsko som kan være inspirert av en av verden største trendsettere.

silje
Publisert:

Dilla på lilla

Presidentparet Barack og Michelle Obama ankom Gardermoen i 08.30-tiden i dag tidlig. Michelle Obama er kjent for sin klassiske og elegante stil og er et moteforbildet for kvinner over hele verden. Nettopp derfor var det knyttet stor forventning til det første antrekket til den amerikanske presidentfruen og hun skuffet ikke. Michelle Obama hadde valgt en kåpe, skjerf og hansker i forskjellige nyanser av den flotte adventsfargen. Selv om skjerfet var knyttet i en tekkelig knute, hadde den fashionable motedamen valgt tøffe gullsko som brytning til det ellers så lilla antrekket. Michelle Obama er kjent for sin forkjærlighet for lilla, så det var ikke så overraskende at hun valgte denne fargen til nettopp denne anledningen.

Inspirert av gullskoene i «Sex and The City»?

Tidligere i høst så vi bilder av Sarah Jessica Parker i rollefiguren Carrie Bradshaw i hvit kjole fra Halston og gullpumps fra Christian Louboutin, under innspillingen av «Sex and The City 2» i New York. Bildene har gått verden over og er allerede kopiert av flere trendsettere. Et par måneder senere ser vi nå Michelle Obama i lignende gullsko. Selv om skoene Sarah Jessica Parker brukte er i gullpaljetter og Michelle Obamas pumps er i metallisk gull, er skoene fortreffelig like. Michelle Obama er kjent både for sin elegante stil, men også sin evne til å ta sjanser med spennende klesvalg og tilbehør. Man kan spekulere i om den motebevisste førstedamen har fått inspirasjon fra trendsetteren Carrie Bradshaw.

Personlig vri

Til signeringen av gjesteboken på Nobelinstituttet, hadde Michelle Obama valgt «den lille sorte», med en liten vri. Den svart kjolen var med trekvart ermer og vakre draperinger fra Lanvin. Draperinger har vært populært i motebildet i høst, noe den motebevisste førstedamen helt sikkert har fått med seg. Enkle øredobber og en lekker brosje setter Michelle Obamas personlige touch på antrekket. Michelle Obama har det siste året blitt sett i mange brosjer og belter i livet, som er med på å gi henne en unik og personlig stil.

Til møte med Kong Harald, valgte den trendbevisste førstedamen en skinnende gulljakke i metallisk stoff fra Calvin Klein. I Rådhuset avslørte den amerikanske førstedamen at hun hadde på kjole i samme stoff og en gul kardigan.

Michelle Obama reiser hjem med flere norske designgaver fra Norge. Edel Urstad fra Edel Design gir den amerikanske førstedamen en motepakke, mens designerduoen Pikene gir en kjole fra sin høst-og vinterkolleksjon.

Saken blir oppdatert fortløpende.

Relevante artikler videre:

Michelle Obama har en elegant og klassiske stil.Les mer her!

Norsk designer gir ullgave til Michelle Obama.Får vi se førtedamen i norsk design?

Publisert:

Finn mer innhold om: