Ukens best kledde

Det var innslag av blått, rødt og glitter blant ukens sortkledde stjerner på forrige ukes røde løper.

Mari Glans
Publisert:

Skuespiller Cate Blanchett kom i en nydelig blå, asymmetrisk kjole fra Armani Privé på en middag på Armani Ristorante i New York.

Ashley Greene er den nye motefavoritten fra «Twilight»-filmene. Da hun besøkte «The Late Show With David Letterman» i forrige uke, kom hun i en rød dress fra Bottega Veneta Resort kolleksjonen for 2010. Antrekket er annerledes og et forfriskende innslag blant alle de små kjolene vi vanligvis ser på de unge stjernene.

Modell Julia Stegner valgte en kjole fra Versace da hun var på Bambi Awards i Berlin i forrige uke. Hun brukte den elegante kjolen sammen med rocka ankelboots med nagler.

Claudia Schiffer deltok på et arrangement for UNICEF hvor hun tente julelysene i Knightsbridge i forrige uke. Hun hadde på seg en liten sort kjole med hvite blondedetaljer fra Dolce & Gabbanas høstkolleksjon.

Den lille sorte fungerer uansett.Finn din favoritt her!

Pumps med åpen tå

Katharine McPhee, kjent gjennom britiske Idol, kom til International Emmy Awards i New York iført en sort og hvit kjole med asymmetrisk skulder fra Marchesa.

Natalie Portman er for tiden på en promoteringsrunde for sin nye film «Brothers At School». Hun stilte til premieren i New York i en blå minikjole fra Jason Wu fra designerens vårkolleksjon 2010. Portman er selv veganer, og brukte derfor pumps i syntetisk skinn fra skokjeden Aldo til kjolen.

Den russiske modellen Anne V kom til premieren til en spesialvisning av filmen «Brothers» i en rød minikjole, som hun kombinerte med et sort belte i livet og ankelboots med leopardmønster.

Eva Mendes er nydelig i denne sorte kjolen med gulldetaljer fra Monique Lhuilliers vårkolleksjon 2010. Mendes holdt looken enkel, og valgte sorte pumps med åpen tå og håret i en klassisk oppsatt frisyre.

Leopardmønster er hot. Se hvordan du kombinerer looken her

Skuldre til nye høyder

Skuespiller Bettina Zimmermann kom til Bambi Awards i Berlin i forrige uke i en nydelig kreasjon fra Versace. Den asymmetriske kjolen er dekket med små perler over det hele, og Zimmermann kombinerte den med sko fra samme kolleksjon, et glitrende armbånd og gullfarget clutchveske.

Lady Gaga overrasket alle da hun valgte et veldig påkledd antrekk da hun signerte albumet sitt i en butikk i Los Angeles. Gaga hadde på seg et herreinspiret antrekk med buksedress og sort blazer over. Selvfølgelig hadde hun en egen tvist på antekket, hun tok bokstavelig talt trenden med skulderputer til nye høyder, og skuldrene nådde nesten over hodet hennes. Et kult og annerledes antrekk, som ikke går på bekostning av Lady Gagas artistiske stil.

Fergie hadde på seg en glitrende kjole fra Naeem Khans vårkolleksjon da hun var ute på byen med Kate Hudson i forrige uke. Hun brukte kjolen sammen med like glitrende pumps fra Christian Louboutin.

Stella McCartney stilte i egen design da hun arrangerte en stjernespekket førjulsfest og slo på julelysene i sin egen butikk i London.

Relevante artikler videre:

Populære designerkjoler!Stjernene elsker Victorias kjoler

Trender til fest!Sort, pudder og paljetter

« Den lille sorte» passer uansett.Les saken her!

Formfull?Mote for store størrelser

Publisert:

Finn mer innhold om: